Новият сезон на БИГ3 лигата все пак може и да

...
Новият сезон на БИГ3 лигата все пак може и да
Коментари Харесай

Баскетбол по време на карантина - БИГ3 лигата въвежда нов формат

Новият сезон на БИГ3 лигата въпреки всичко може и да откри метод да започва. Ръководството на основаната през 2017-а 3x3 лига обмисля да организира шампионата под формата на риалити шоу и под карантина. За това приказва изпълнителният шеф на шампионата Джеф Кватинец пред The Undefeated.

" Работим по въпросите, свързани с сигурността, с цел да сме сигурни, че можем да го създадем отговорно. Напреднахме доста от предходната седмица и се надяваме да продължим по този метод, защото хората се нуждаят от спорт и развлечения, с които да се отскубнат и преминат през сложните времена ", съобщи Кватинец.

Според Yahoo Sports тазгодишният сезон ще включва седем кръга, които ще се проведат в Лос Анджелис, и ще събере от 16 до 22 играчи, които са били тествани негативно за ковид. Състезателите ще бъдат в изолираност в огромна къща с баскетболно игрище.

“It’s ‘Big Brother’ meets Big3.”

The Big3 basketball league is working to launch -- under quarantine -- a reality-show-style 3-on-3 tournament. https://t.co/xqVXWqmOPY
— One Sports (@OneSportsPHL) March 20, 2020 Лигата е основана от рапъра Айс Кюб и през годините събра голям брой някогашни звезди от НБА - Амари Студамайър, Джо Джонсън, Чонси Билъпс, Стивън Джаксън, Майк Биби, Гилбърт Аринас, Ламар Одъм, Джош Смит, Барън Дейвис, Рашард Люис и още.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР