Новият сериал Викинги: Валхала, чиято премиера е в петък по

...
Новият сериал Викинги: Валхала, чиято премиера е в петък по
Коментари Харесай

Викингите се завръщат в сериала Валхала

Новият сериал " Викинги: Валхала ", чиято премиера е в петък по Netflix, съчетава история и драма, с цел да опише за приключенията на викингите отпреди повече от 1000 години, започвайки с задача за възмездие против британския престол, съобщи Ройтерс.

Действието стартира 100 години след края на хитовия сериал " Викингите ". Ключови са фигурите на Лейф Ериксон, сестра му Фрейдис, принц Харалд.

" Беше необикновено да се потопим в легендата от тези саги, като я почистим и разкажем човешка история ", сподели пред Ройтерс артистът Сам Корлет, който е в ролята на Лейф.

Сериалът ще наблюдава Лейф и Фрейдис, които отпътуват за Категат за персонална вендета, само че бързо ги притеглят Харалд и крал Кнут в отмъщението за други викинги, убити в Англия.
`Викингите

Морските фрагменти и кървавите борби са в обилие.

Запитан за продължаващата известност на " Викингите ", артистът Лео Сутер, който е вролята на Харалд, отговори: " Все още приказваме за тях, нали? Те са създали изумителни неща. Крал Кнут образува Северноморската империя, Харалд е нечовечен боец, пресякъл Европа. Лейф свързва Европа и Америка. Така че подвизите им са исторически... Те са митове на своето време. "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР