Новият сериал на телевизионния канал HBO - Sharp Objects изглежда

...
Новият сериал на телевизионния канал HBO - Sharp Objects изглежда
Коментари Харесай

НВО представи трейлър на предстоящия сериал Sharp Objects

Новият сериал на телевизионния канал HBO - " Sharp Objects " наподобява ще бъде идващият шлагер след преди малко появилия се с втори сезон " Westworld " ( " Западен свят " ).

Базиран на дебютния роман на нашумялата американска писателка Джилиън Флин ( " Dark Places ", " Gone Girl " ), сюжетът разказва историята на репортерката Камил Прийкър (изиграна от Емили Адамс), която се завръща в дребния си роден град, с цел да проверява убийствата на две девойки. Самата тя е изгубила сестра си преди години и след многократни опити за самонараняване е лежала даже и в психиатрична клиника. Опитвайки се да събере психологическия пъзел от предишното си, се оказва, че Прийкър се разпознава с прекомерно тясно с младите жертви. 

Всичките осем епизода ще бъдат режисирани от Жан-Марк Вале, който режисира и доста сполучливия сериал " Big Little Lies ", излязал предходната година.

Патриша Кларксън, Елизабет Пъркинс, Мадисън Дейвънпорт, Крис Месина и Елайза Сканлен са някои от другите имена в актьорския състав на сериала.

Вижте първия филмов откъс на  " Sharp Objects ". Премиерата на кино лентата е на 7 юни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР