Новият селекционер на Испания Луис де ла Фуенте обяви имената

...
Новият селекционер на Испания Луис де ла Фуенте обяви имената
Коментари Харесай

Новият селекционер на Испания повика само 11 от тези, които играха в Катар

Новият селекционер на Испания Луис де ла Фуенте разгласи имената на първите си избраници, откакто наследи поста от Луис Енрике. Прави усещане, че единствено 11 от футболисти, които бяха част от разширения състав на Ла Роха по време на Световното състезание в Катар, получиха повиквателни. За разлика от предходния селекционер, този път място в групата откриха повече играчи на Реал Мадрид спрямо последните сезони. Дани Карвахал, Дани Себайос и Начо Фернандес са измежду повиквателни. Това обаче не важи за Марко Асенсио. За първи от много години Серхио Бускетс обаче не е селектиран. Извън състава останаха и други двама играчи на Барселона – Жорди Алба и Ерик Гарсия. Педро, Гави и Алехандро Балде са представителите на каталунците.

Хоселу и Давид Гарсия получиха първи повиквателни за националния тим. Според испанските медии ненапълно изненадващо е и включването на Кепа Арисабалага, Брайън Хил и на 35-годишния Яго Аспас. Още преди няколко седмици Де ла Фуенте е съобщил на Серхио Рамос, е няма да бъде включен, след което бранителят на ПСЖ разгласи, че поставя завършек на кариерата си в националния тим, тъй че неговата липса не е изненада.

Испания играе против Норвегия на 25 март, а три дни по-късно среща Шотландия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР