Новият селекционер на Испания - Луис де ла Фуенте, дебютира

...
Новият селекционер на Испания - Луис де ла Фуенте, дебютира
Коментари Харесай

Луис де ла Фуенте: Показахме, че можем много

Новият селекционер на Испания - Луис де ла Фуенте, дебютира с класическа победа над Норвегия на старта на квалификациите за Евро 2024. Той показа, че играчите му са посочили, че могат доста. 

" Отношението е доста значимо и се видя, че можем доста. Не знам дали това бе проект " Б ", само че промените са по тази причина, с цел да трансформират хода на мача и да дадат нещо, което досега липсва на тима. Относно отбраната, постоянно се стремим да пресираме високо, само че има още какво да подобряваме. В някои мачове е добре да имаш невисок блок и през днешния ден съм удовлетворен. Нормално е да има и нерви. Все отново работим дружно от четири дни. Съперникът бе сложен, само че контролирахме мача. Един дуел продължава 90 минути. Показахме нашия капацитет. Има и над какво да работим ", съобщи Де ла Фуенте.

" Имаме няколко дни да се подготвим за този мач. След тази победа ще поправяме още неща, с цел да изглеждаме още по-добре. Спокоен съм. Знам, че всичко ще е наред. Играчите ще създадат това, което желая и с вярното отношение ще запишем още една победа ", уверен е наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР