Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро е убеден, че проблемите

...
Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро е убеден, че проблемите
Коментари Харесай

Йеро обеща: Ще видите старата Испания

Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро е уверен, че проблемите с Юлен Лопетеги няма да се отразят и на терена иберийците още веднъж ще бъдат онази мощ, която всички са привикнали да виждат. В сряда Йеро стартира деня като състезателен шеф на “Ла Роха”, само че до вечерта към този момент беше назначен за заместител на Лопетеги. И всичко това единствено два дни преди значимия конфликт с Португалия, който е в петък от 21:00 часа.

“Факт е, че разполагаме с доста малко време за подготовка, само че такова е ситуацията. Всички обаче сме наясно какво желаеме да реализираме. Случилото се няма да промени нещата и ще забележим същата остаряла Испания - онази, която желае да има инициативата”, увери Йеро.

Sabemos que juntos somos más fuertes... ¡Y SOMOS UNA PIÑA!

¿Estás con nosotros?

¿ESTÁS CON NOSOTROS?

Grita y que se oiga... ¡VAMOS, ESPAÑA!#HagamosQueOcurra #Rusia2018 pic.twitter.com/ujEYtuCGg5
— Selección Española de Fútbol (@SeFutbol) June 14, 2018
“Ситуацията е изключителна, само че почитаме свършената до момента работа - добави някогашният състезател на Реал Мадрид. - Знаем, че Португалия разполага с доста мощен тим, а и това е първенецът на Европа. Подготвени сме по съвършен метод, а това е най-важното. Имам цялостно доверие у моите футболисти и свършеното от тях през последните няколко години. Предстоят ни три финала в групата, като първият от тях е в петък. Това е Мондиалът и би трябвало да се любуваме на шампионата. Футболистите би трябвало да играят със пристрастеност и с това към този момент ще забележим до каква степен ще стигнем.” Мондиал 2018 1 кръг, петък 15 юни  Португалия 21:00предстои  Испания
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР