Новият роуминг план на А1 предлага най-добрите условия според зоната,

...
Коментари Харесай

А1 пусна роуминг план без аналог на пазара у нас


Новият роуминг проект на А1 предлага най-хубавите условия съгласно зоната, в която е клиентът
(снимка: CC0 Public Domain)

Нов роуминг проект за частни и бизнес клиенти, без аналог на пазара у нас, предложи телеком операторът А1 България. Roaming Revolution разрешава другарство в над 130 дестинации на 6 континента, включително известни туристически кътчета и страни с огромна българска диаспора.

Roaming Revolution разделя света на 5 зони. Във всяка от тях потребителите получават най-хубави благоприятни условия за диалози и потребление на мобилен интернет, прецизираха от компанията.

A1 към този момент доста усъвършенства изискванията за роуминг в Западните Балкани посредством Стандартната роуминг цена, само че Roaming Revolution е последваща стъпка. При дневна такса от 4,99 лева минутите от Северна Македония и Сърбия до България са неограничени дружно с 500 мегабайта мобилни данни дневно. Същите условия важат за Турция и Англия.
още по темата
Албания и Черна гора се обрисуват като все по-актуални морски дестинации за дейните хора, а Швейцария продължава да бъде бизнес сърцето на Европа. Roaming Revolution предлага отлични условия за другарство при пътешестване в тези три страни. Изходящите диалози към България са по 0,59 лева на минута, а включените МВ остават 500 дневно при дневна такса от 9,99 лева

Пътуващите в по-екзотични дестинации като Египет, Йордания, Виетнам, ОАЕ или Доминиканската република досега обичайно разчитаха на локални SIM карти и Wi-Fi мрежи, с цел да поддържат връзка с околните си, само че с Roaming Revolution към този момент е вероятен и различен вид – 500 МВ всеки ден и диалози с България за 1,99 лева на минута против 19,99 лева дневна такса. Тези условия могат да се употребяват и при пътешестване в Съединени американски щати, ЮАР, Бразилия и на доста други места.

Roaming Revolution дава спомагателни благоприятни условия и за най-масовите пътувания – тези в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство. Там против 0,99 лева дневна такса потребителят може да употребява неограничени минути за диалози с околните си у нас и 500 мегабайта мобилен интернет дневно – без значение какъв народен тарифен проект употребява.

В петата зона са страните отвън упоменатите към този момент групи, като при тях няма дневна такса.

За всяка страна дневната такса, мегабайтите и минутите се ползват настрана и са годни до 23:59 ч. на съответния ден по българско време. Първата активация на проекта е изцяло безвъзмездна, а всяка последваща (например, след прекосяване към различен роуминг проект и връщане към Roaming Revolution) е на цена от 9,99 лева без Данък добавена стойност. При липса на ползване не се начислява дневна такса.

Бизнес клиентите получават двойно повече мегабайти, както и по-ниски цени за диалози и известия, като размерът на техните дневни такси е друг от този за частните клиенти. Начислява се също месечна такса в размер на 4,99 лева без Данък добавена стойност. Отново първата активация е безвъзмездна. По този метод пътуващите по работа могат да разчитат на предвидимо положителни условия за връзка с България.

Частните клиенти могат да ръководят своя Roaming Revolution проект посредством уеб версията на Моят А1 и посредством SMS на номер 17280.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР