Новият ръководител на Twitter Илон Мъск заяви днес, че сайтът

...
Новият ръководител на Twitter Илон Мъск заяви днес, че сайтът
Коментари Харесай

Мъск иска 8 долара месечна такса за потвърдени акаунти в Twitter

Новият началник на Twitter Илон Мъск съобщи през днешния ден, че уеб сайтът ще събира 8 $ месечна такса за верифициране на сметките на потребителите.

" Власт за хората! Синьо за 8 $ на месец ", написа милиардерът бизнесмен в Twitter по отношение на известната синя отметка на платформата, като съобщи, че новият проект ще преобърне " сегашната система на господарите и крепостните селяни " и ще сътвори нов поток от доходи за компанията.

Мъск изясни концепцията си с това, че тази нова процедура е опция и за основателите на наличие да получат повече доходи.

От таксата, чиято първична сума била 20 $, обаче се оплака световноизвестният създател Стивън Кинг, който отхвърли да заплаща на Мъск, с цел да задържи своята синя отметка.

Стивън Кинг написа на своите близо 7 милиона почитатели, че в случай че това предписание влезе в действие, той ще напусне платформата. Малко по-късно сходна опасност написа известния статистик и политически коментатор Нейт Силвър. Мъск даде да се разбере, че правилото още се обмисля и написа " какво ще кажете за 8 $ на месец? " Според Стивън Кинг, обаче, въпросът бил кардинален, тъй като известните хора носят на Туитър големи облаги.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР