Новият пролетен тв сезон стартира след броени дни и телевизиите

...
Новият пролетен тв сезон стартира след броени дни и телевизиите
Коментари Харесай

Изтече инфо, че певица печели сърцето на Сашо Младенов в третия сезон на риалитито Ергенът

Новият пролетен тв сезон започва след броени дни и малките екрани още веднъж ще кръстосат гневно шпаги за зрителския интерес. Вероятно най-чаканото предаване е третият сезон на " Ергенът ", който ще започва точно на празника на влюбените 14 февруари в ефира на Би Ти Ви. Романтичното риалити ще се излъчва още веднъж единствено два дни седмично, а водещ ще бъде отново Наум Шопов, споделя " Ретро ".

Снимките на третия сезон завършиха в края на октомври и се състояха на гръцкия остров Родос. Победителката към този момент е ясна, само че името й се пази в загадка от целия екип и останалите участнички, а в случай че някой " пропее ", го грозят съществени неустойки за хиляди левове. Запознати разкриват само, че била певица, каквито ще има няколко в предаването. От малкия екран, която излъчва най-гледаното риалити у нас, към този момент пуснаха анонс за началото на шоуто. Във видеовизитката новият ерген Александър Младенов показва сексапил и аполонска фигура, а мнозина дами го съпоставят по визия с турския артист Къванч Татлъту.

Александър Младенов показва сексапил и аполонска фигура, а мнозина дами го съпоставят по визия с турския артист Кьванч Татлъту. Младенов е сполучлив предприемач с доста и разнообразни ползи и занимания. Алек има три сестри и един брат. Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, а за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР