Новият проект на Tesla бе оповестен от Мъск по време

...
Новият проект на Tesla бе оповестен от Мъск по време
Коментари Харесай

Tesla пуска кола без волан и педали

Новият план на Tesla бе оповестен от Мъск по време на последната финансова конференция. Милиардерът освен разгласи, че компанията му приготвя изцяло самостоятелна кола, само че сподели и предстоящата дата на стартирането ѝ.

По време на финансовите доклади на компанията предприемачът разгласи идното стартиране на безпилотно такси без волан и педали. Според него всеобщото произвеждане на такива коли ще стартира през 2024 година.

Шефът на компанията твърди, че новаторските транспортни средства ще получат футуристичен дизайн, а концепцията им ще бъде усъвършенствана, с цел да се обезпечи най-ниската цена на километър пътешестване - по-евтино от градския превоз.

Струва си да се означи, че предходните опити на Tesla да пусне на пазара своята технология за " автопилот " всякога се сблъскваха с искания от американските регулатори.

Сега опционалната система за подкрепяне на лидера, конфигурирана в електрическите коли Tesla, към момента изисква наличието на човек зад кормилото. Но Мъск желае да промени тази наклонност.

В дълготраен проект, съгласно Мъск, най-големият триумф на компанията ще донесе основаването на хуманоиден робот. От миналогодишното известие за появяването на този робот обаче, компанията към момента не е разказала нищо ново за плана си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР