Новият продукт на Xiaomi е направен в корпус от алуминиева

...
Коментари Харесай

Xiaomi започна да произвежда и SSD устройства


Новият артикул на Xiaomi е изработен в корпус от алуминиева сплав и анодизирано покритие
(снимка: Xiaomi)

Китайският производител на електроника Xiaomi продължава да диверсифицира активността си. Тази седмица компанията показа първия си външе н SSD – устройството има потенциал 1TB и ще се продава в Xiaomi Mall от 14 декември.

Полупроводниковият диск Mi Mobile SSD 1TB поддържа скорости на поредно четене/запис над 2000 MB/s. Това значи евакуиране на филм в 4K резолюция на диска безусловно за минута.

Новият артикул на Xiaomi е изработен в корпус от алуминиева сплав с пясъкоструйна обработка и анодизирано покритие, с цел да наподобява прелестен както външно, по този начин и като тактилно чувство. Освен това се твърди, че дискът е доста благонадежден.

Първоначално Mi Mobile SSD 1TB ще се продава като част от акция за групово финансиране на цена от 649 юана (около $93), а на по-късен стадий ще се появи в комерсиалната мрежа на целесъобразна цена на дребно от 799 юана (около $115).
още по темата
Известно е, че моделът е съчетаем с всички видове компютърни устройства, в това число работещи под Windows 7 и по-нови версии на MS операционната система, macOS X 10.6 и по-нови, Android 9 и по-нови, както и Ubuntu версии 16, 18 и 20.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР