Новият президент на Жоан Лапорта разкри, че вече е имал

...
Новият президент на Жоан Лапорта разкри, че вече е имал
Коментари Харесай

Новият президент призна за първи контакт с Меси и обясни какво следва

Новият президент на Жоан Лапорта разкри, че към този момент е имал първи контакт с след успеха си в изборите. “Лео към този момент ме поздрави за успеха”, съобщи босът в изявление за Catalunya Ràdio тази заран.

Постигането на съглашение с легендата за оставането му на “” е предпочитана цел за Лапорта. Той също по този начин изясни какво следва да стори в идващите дни.

“Не желая да приказвам дали Чави Ернандес и Жорди Кройф ще се завърнат в клуба, тъй като не съм обещавал нищо на никого, а и от почитание към актуалните чиновници в клуба би трябвало първо да приказвам с тях - безапелационен беше босът. - Належащо е първо да се направи одит. Но преди този момент ще поздравя всеки, който работи в Барса. Клубът не се ръководи добре сега и се постанова да вземем нужните решения. След одита ще използван шоков проект, с цел да може клубът да стане стопански постоянен.”

Лапорта добави, че още през днешния ден ще посети тима, с цел да беседва както с треньора, по този начин и с футболистите.

Шефът още веднъж поде тематиката за Меси: “Беше хубаво да забележим, че Лео отива да гласоподава на изборите. Това е следващото доказателство, че той обича Барса. Убеден съм, че самият той желае да остане”.

Лапорта беше безапелационен, че няма да одобри в екипа си никой от двамата противници на миналите избори - Виктор Фонт и Тони Фрейша.

В сряда Барселона гостува на в реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига, като възможностите за продължение напред са доста дребни поради загубата с 1:4 в първата среща. “Положението е комплицирано поради резултата на “Камп Ноу”, само че ние сме длъжни да играем за достойнството си. В шампионата обаче сме единствено на 2 точки от. Трябва да се борим до края, тъй като в Барселона няма преходни сезони”, явен беше Лапорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР