Новият президент на БФС - Героги Иванов, коментира наградите за

...
Новият президент на БФС - Героги Иванов, коментира наградите за
Коментари Харесай

Георги Иванов: Ще опитам да направя среща с Димитър Бербатов

Новият президент на БФС - Героги Иванов, разяснява премиите за " Футболист на годината " и изненадващо показа, че скоро може да направи среща с Димитър Бербатов.

" С максимален интерес гледах наградените футболисти. И тримата заслужаваха да завоюват и би трябвало да са образец за останалите. Имаме потребност от качествени играчи в националния тим. "

" Това, което не ми хареса, е че имаше доста чужденци измежду призьорите през днешния ден. Трябва да работим в школите, да развиваме гении и от ден на ден родни момчета да печелят тези награди. "

" Трябва в детско-юношеските школи да се работи доста. Искаме да имаме от ден на ден положителни футболисти. Младежкият народен тим сподели, че имаме капацитет, това е идната вълна национални състезатели. "

" Ние като спортисти желаеме постоянно да побеждаваме. Аз споделих, че имаме огромни упования за Европейските квалификации, само че в този момент за Лигата на нациите бяхме по-умерени. Играчите обаче би трябвало да свикнат с напрежението, тъй като в случай че желаеме да се класираме на огромен конгрес няма по какъв начин да стане по различен метод. "

„ Ще опитам другата седмица да направя среща с Димитър Бербатов. Безсмислено е да водим войни, от които няма изгода. Стилиян Петров и Мартин Петров са интелигентни хора също. Имат място в БФС. 

" Планираме изпълкома за 21-март. Тогава ще обсъдим наболели проблеми, само че не очаквайте там д вършим генерални промени. За най-дългия път се потегля от една дребна крачка. ", приключи Георги Иванов - Гонзо.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР