Новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо беше гост в предаването

...
Новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо беше гост в предаването
Коментари Харесай

Георги Иванов: До една-две години ПФЛ ще поеме първенството

Новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо беше посетител в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия. Той засегна доста тематики, като разяснява и концепцията за прехвърлянето на шампионата от БФС към ПФЛ.
 Гонзо: Първото, което ще направя е да освободя Лечков, Костадинов и Касабов Обновена
Гонзо: Първото, което ще направя е да освободя Лечков, Костадинов и Касабов

" Още не съм опитал президентското кресло "

" Имал съм няколко пъти диалог с Атанас Караиванов. В момента професионалната лига не може да поеме шампионата, тъй като няма нужната конструкция. Това ще се направи гладко и ще се случи до 1-2 години, сигурно в мандата. Всичко, което би трябвало да вършим е за развиване и би трябвало да бъде премислено ", съобщи Георги Иванов.

" Всеки един кандидат-президент имаше стратегия, която е почтена за почитание. Аз съм обяснил, когато вървях на среща с клубовете. Ангажименти няма да поемам към нито един. И тези, които са дали своят вот за мен и тези, които не са дали своят вот за мен - ще бъдат равнопоставени, тъй като съм президент на всички. Не клубовете да работят за мен - аз ще работя за тях. Ще създадем всичко, което е допустимо по силите ни ", сподели още той.

" Един Конгрес коства извънредно доста средства, само че на идващия ще има точка за връщане на клубовете към системата на БФС. Не мога да нося отговорности за предходното управление. Никога няма да приказвам срещу досегашното управление, само че ние тръгваме по нов път ", разяснява Георги Иванов.

" Обещавам на почитателите почтеност, бистрота и доста работа ", приключи президентът на БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР