Новият президент на Барселона Жоан Лапорта заяви, че ще направи

...
Новият президент на Барселона Жоан Лапорта заяви, че ще направи
Коментари Харесай

Лапорта ще направи всичко по силите си, за да задържи Меси на "Камп Ноу"

Новият президент на " Барселона " Жоан Лапорта съобщи, че ще направи всичко, което е по силите му, с цел да убеди Лионел Меси да възобнови своя контракт с клуба.

Бившият началник на " блаугранас " събра 54,28% от вота на имащите право на глас " сосиос ". За него са дали своят вот 30 184 души. На второто място остана Виктор Фонт с 29,99%, а трети се подрежда Антони Фрейша с 8,58%.

Снимка: Reuters

Лапорта се завръща отпред на " Барселона " малко повече от десетилетие след първия си мандат в каталунския гранд - в интервала 2003-2010 година

" Не желая да давам подправени упования, само че ще направя всичко, което мога. Дали той ще остане, зависи от него. Той може да договаря с всеки клуб. Парите не са гаранция за титли. Той желае още веднъж да завоюва Шампионска лига. Той знае, че на никое място другаде не може да откри това, което му дава " Барселона ", сподели новият мощен човек на " Камп Ноу ".

" Бях удовлетворен да го видя да гласоподава със сина си. Това е доказателство, че Меси обича " Барселона ". Ще би трябвало да създадем предложение и да го накараме да се усеща скъп. Лео желае да продължи да печели Шампионска лига и всички останали купи ", добави новоизбраният президент на каталунския клуб.
Снимка: Reuters
" Навършиха се 20 години, откогато Меси дебютира за " Барселона ". Той е най-хубавият състезател в историята на футбола. Лео пристигна да гласоподава със сина си и взе участие в изборите, което значи доста. Надявам се, че ще му послужи да го насърчим да продължи в " Барселона ", което е всичко, което всички желаеме. ", сподели още Лапорта.

През предишното лято Меси уведоми клуба, че желае да напусне, само че прехвърлянето бе блокиран. Решението на аржентинеца бе подбудено от ръководството на към този момент някогашния президент Хосеп Мария Бартомеу, който след това подаде оставка през октомври 2020-а.

В последните дни и по-късно освободен, а против него бяха повдигнати обвинявания, че е наел компания, която да срутва имиджа на футболисти, включително и Меси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР