Новият президент на Барселона Жоан Лапорта е взел първите си

...
Новият президент на Барселона Жоан Лапорта е взел първите си
Коментари Харесай

Лапорта започна чистка в Барселона

Новият президент на Барселона Жоан Лапорта е взел първите си съответни решения свързани с оперативното ръководство на клуба, оповестява “АС” през днешния ден. Той ще освободи Албер Солер, който до този миг отговаряше за връзките с формалните институции, както и Рома Гомес Понти, който досега бе началник на правната работа на клуба и също е част от следствието по делото “Барсагейт”, по което трябваше да дава публични показания.

Изненадващо на този стадий остава решението за изпълнителния шеф Оскар Грау, който на този стадий ще резервира поста си. Грау, точно дружно с Понти и някогашният президент Хосе Мария Бартомеу бяха задържани преди няколко седмици по отношение на обвинявания, че са наели специфична компания, която да работи обществено по изчистването на обществения им имидж и в това време да очерня някои от най-емблематични играчи на клуба - Лионел Меси, Жерар Пике и Чави.

Изданието добавя, че въпреки всичко напускането на Грау е само въпрос на време, само че евентуално ще се случи едвам през лятото. Спряганият за сигурен негов заместител Феран Ревертер на този стадий също ще стартира работа в клуба и най-вероятно през лятото ще поеме публично новата си позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР