Новият председател на Съвета на директорите на „Булгаргаз” Иван Топчийски

...
Новият председател на Съвета на директорите на „Булгаргаз” Иван Топчийски
Коментари Харесай

Новият шеф на „Булгаргаз“: Цената на газа не е оптимална, очаква се спад през февруари

Новият ръководител на Съвета на шефовете на „ Булгаргаз” Иван Топчийски с първи коментар пред след промяната на управление на сдружението. Топчийски е безапелационен, че цената на газа може да бъде усъвършенствана. Очакванията са още през февруари цените да паднат, само че предлагането към момента е в ръцете на отстранения Борд на шефовете, защото новото управление не е влезнало в служба. Топчийски заяви, че поканата от Българския енергиен холдинг да заеме поста е пристигнала в четвъртък, ден преди промяната да стане факт.

„ Има условия, които демонстрират, че цената сега на газа не е оптимална и сдружението не е ръководено по най-хубавия метод в интерес на публичния интерес. Трябва да се прегледа методът, по който се купува газа, от кои снабдители, в какви съотношения, по какъв начин се пресмятат количества цени, какви цени се оферират от регулатора. Това са нещата, които биха довели до една бърза промяна”, показва Топчийски.

И добави: „ Смятам, че се оформя един много уравновесен екип с хора, които имат опит в другите стълбове на ръководство в една компания. Има хора без опит в промишлеността, само че те прибавят спомагателна стойност за това по какъв начин в бъдеще може да се развие още повече активността на дружеството”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР