Новият председател на борда на директорите на Ботев (Пловдив) -

...
Новият председател на борда на директорите на Ботев (Пловдив) -
Коментари Харесай

Новият председател на борда коментира бъдещето на Ботев

Новият ръководител на борда на шефовете на Ботев (Пловдив) - Радослав Кошински, приказва след днешното акционерно заседание. Той разкри, че на 7 септември ще бъдат оповестени контракти на конференция и, че няма планове да се задържа дълго на поста си.

" Днес не можах да участвам на акционерното заседание поради длъжностен ангажимент в Германия. Вече знаете новоизбрания ръб. Той ще проработи след вписването му в Търговския указател. Още идната седмица новият изпълнителен шеф - Тервел Златев, дружно със счетоводител, ще прегледа документите и договорите в Ботев, които ще бъдат предоставени от прокуриста Асен Караславов ", съобщи Кошински пред Plovdivnews

" На 7 семптември ще дадем публична конференция, на която ще обявим договорите, които не са конфиденциални. Не считам да се арестувам дълго време на този пост. Надявам се моделът, който сме избрали, да проработи и в борда да влязат предприемачи, които да устоят клуба. Сдружението би трябвало да има 1 представител в борда на шефовете. В борда би трябвало да е и изпълнителният шеф, който и да е той ", показа oще той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР