Новият председател на Административен съд Бургас встъпи в длъжност. Чавдар

...
Новият председател на Административен съд Бургас встъпи в длъжност. Чавдар
Коментари Харесай

Новият председател на Административен съд Бургас встъпи в длъжност

Новият ръководител на Административен съд Бургас встъпи в служба. Чавдар Димитров, беше определен на 30 октомври тази година.
Припомняме, че Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет го избра единомислещо за ръководител на Административния съд в Бургас. Пред това той получи и поддръжка от Общото заседание на съдиите от Административен съд в града.
На церемонията по встъпването е служба, участва ръководителят на Върховния административен съд Георги Чолаков, административни ръководители на съдилища, прокуратури, съдии и правосъдни чиновници.
Председателят на Върховен административен съд Георги Чолаков акцентира, че избирането на арбитър Димитров с цялостно болшинство от Съдийската гилдия и поддръжката на магистратите от Бургас е голям избор на доверие, който ще бъде оневинен до края на мандата.
Съдия Димитров е с сан „ арбитър в Апелативен съд “, има над 16 години стаж в органите на правосъдната власт. Магистър по право на Югозападния университет „ Неофит Рилски “ Благоевград. Специализирал е в региона на правото на Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР