Новият посланик на Украйна в Германия Олексий Макеев, следвайки примера

...
Новият посланик на Украйна в Германия Олексий Макеев, следвайки примера
Коментари Харесай

Каузата на Мелник живее и тържествува! Новият украински посланик в Германия поиска танкове и артилерия от Берлин

Новият дипломат на Украйна в Германия Олексий Макеев, следвайки образеца на своя предходник, разкритикува помощта, оказана от Берлин на Киев след началото на специфичната военна интервенция на Руската федерация.

Макеев съпостави помощта на Германия със " спортна кола, която се движи по аутобана със скорост 30 км/ч ". „ Вместо да изпратят това, което е належащо в борбата против Русия, те ни изясняват със седмици за какво настояванията ни в никакъв случай няма да бъдат изпълнени. След това минават няколко седмици или месеци и най-после Германия въпреки всичко оказва помощ, само че когато е съвсем късно. Такъв беше казусът с бойните машини на пехотата, с артилерията, гранатометите “, сподели дипломатът, представен от ТАСС в изявление за вестник Bild am Sonntag.

По негово мнение, Германия би могла да помогне на Украйна " доста повече и доста по-бързо ". Отговаряйки на въпроса какво тъкмо желае да получи Киев, Макеев сподели: „ Бойни танкове и далекобойна артилерия “.

Макеев пое отговорностите на дипломат на 24 октомври. Той смени на този пост Андрей Мелник, който е прочут със скандалните си изявления и обиди против немски политици.

Според отчета на Министерството на стопанската система и опазването на климата, Германия е доставила на Украйна въоръжение, съоръжение и военна техника на стойност 686 милиона евро. Преди Новата международна война Берлин в никакъв случай не е изпращала оръжия в зони на спор.

На фона на съветската специфична интервенция за отбрана на Донбас, Съединени американски щати и техните съдружници в НАТО не престават да доставят оръжие на Украйна. Президентът Джо Байдън подписа закона за ленд-лизинг, Вашингтон отпуска десетки милиарди долари на Киев. Москва неведнъж е подчертавала, че доставките на западна военна техника единствено удължават спора, а превозването на оръжия се трансформира в законна цел за съветската войска.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР