Новият Poco M4 Pro идва в няколко цвята и с

...
Коментари Харесай

Xiaomi Poco M4 Pro – най-добрият смартфон под $180


Новият Poco M4 Pro идва в няколко цвята и с топ характерности за междинния клас

Xiaomi пусна на международния пазар новия си „ трепач ” при смарт телефоните от междинен клас – модела Poco M4 Pro 4G. Това устройство на цена под 180 $ насочва съществено предизвикателство към по-скъпите си съперници. Суперлативите не са пресилени, когато забележим за какви характерности става въпрос.

Въпреки рецесията с чиповете и повишаването на електрониката, Xiaomi показва за следващ път способността си да предлага стойностни артикули с флагманско лъчение и на налична за всеобщия консуматор цена., който дебютира през днешния ден на световния пазар за $179, e живо удостоверение на това.

Какво прави този нов смарт телефон толкоз прелъстителен? Да стартираме с екрана – за първи път в M серията излиза модел с AMOLED екран и   честотата на възобновяване 90Hz (за разлика от съперници в ценовия клас $200, работещи на 60Hz), което значи повече комфорт и сърдечност за потребителите при гледане на видео и игри. Това е огромен прогрес за смарт телефоните от серия M, които се нареждат като устройства за развлечение от междинен клас.

Дисплеят на Poco M4 Pro е от най-хубавите – AMOLED с периодичност на освежаване 90 Hz

Poco M4 Pro има огромен екран – с диагонал 6,43 инча, в необятен формат 20:9 и съответствие екран-тяло 84,5%. Поддържа висока резолюция FHD+ 1080×2400  (гъстота на пикселите 409 ppi) и има пикова бляскавост 1000 нита. От подобен екран, с вградени технологии за адаптиране според от осветеността, могат да се чакат ярки и усъвършенствани цветове за чудесно образно преживяване.

AMOLED DotDisplay на е затрупан със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3, а устройството като цяло е предпазено от външни въздействия като прахуляк и пръски по стандарта IP53.

Другият основен съставен елемент за всеки актуален смарт телефон е камерата. И тук Poco M4 Pro е на високо равнище. За първи път в M серията имаме смарт телефон с 64MP съществена камера , допълнена от широкоъгълна леща 8MP и макро-леща 2MP. Това е еволюция в серията от 48MP до 50MP и в този момент 64MP, които евентуално ще продължи и в идващите модели за още по-добра мобилна снимка.

Впечатляващата тройна 64MP камера надминава упованията за смарт телефон от междинен клас

64MP камера в този ценови сегмент е нападателно и извънредно предложение, което безспорно дава преимущество на. С съпътстващия видео и фото програмен продукт потребителите получават забавни варианти за потребление на разнообразни видео-режими, опция за основаване на атрактивно наличие за шерване в обществените мрежи и хубави колажи. Предната селфи камера е с резолюция 8MP.

Стигаме и до паметта, където Poco M4 Pro има рекламация за изключителност. Това е първият смарт телефон в настройка 6GB+128GB на цена под $180 , акцентират не без съображение от Xiaomi. Изглежда 4GB+64GB към този момент не са задоволителни за пълноценното преживяване със смарт телефона.

Така наподобява новият Poco M4 Pro онлайн

Новият Poco е разполагаем в конфигурации на паметта до 8GB+256GB, а функционалността Dynamic RAM Expansion обезпечава още 3GB RAM за оперативно потребление, която се взема от непрекъснатата 256GB ROM на смарт телефона. Що се отнася до вариантите за уголемение с карти памет, те също са впечатляващи – потенциалът може да бъде повишен до 1TB, а това значи място за предпазване на 500 кино лентата, 250 000 песни и над 500 000 фотоси.

Още една забележителна характерност на Poco M4 Pro е мощната батерия с потенциал 5000mAh, която обезпечава работа на устройството в продължение на два дни при умерено потребление. А технологията за бързо зареждане 33W Pro в композиция с технология MMT несъмнено е доста мощен коз за смарт телефон в ценовия сегмент под $180. На процедура, M4 Pro може да се зареди изцяло за към 1 час.

Комплектът включва още протектор за екрана, зарядно и кабел

Новият смарт телефон е планиран въз основата на високопроизводителен 12-нм чипсет MediaTek Helio G96 , който включва осем изчислителни ядра и графика Mali-G57 MC2. Устройството работи под ръководство на операционна система Android 11, надстроена с фирмения потребителски интерфейс MIUI 13.

Сред останалите характерности вършат положително впечатлeние двата стерео представителя, съществуването на типичен 3,5-мм жак за слушалки, разположеният комфортно в профил скенер на пръстов отпечатък, двата слота за сим карти и, несъмнено, Bluetooth 5.0, Wi-Fi и NFC модулите. Смартфонът тежи 179,5 грама и може да работи в 2G, 3G и 4G мобилни мрежи.

Poco M4 Pro се доставя в цветове черно, жълто и синьо

Новото украшение в междинния клас на Xiaomi е налично за поръчки от 2 март по целия свят тук: или за $220 в настройка 8GB+256GB, с безвъзмездна доставка до България. Моделът е разполагаем в цветове черно, жълто и синьо.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР