Новият план е план на плановете, нещо като план за

...
Новият план е план на плановете, нещо като план за
Коментари Харесай

Д-р Антония Първанова: Представиха ни план на плановете

" Новият проект е проект на проектите, нещо като проект за ляв крайник, проект за десен крайник и най-после проект за цяло тяло ". Така, някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и някогашен ръководител на комисията по опазване на здравето в Народното събрание, разяснява пред БНР утвърждения от държавното управление и посочи:
" От 2006-а година България има. В него е заложено по какъв начин да се работи, каква да е връзката сред секторите. Създава се и Координационен екип, който би трябвало да е ръководен от вицепремиер и да включва министри, специалисти и учени ".
Според нея политическа е повода, с цел да не се ползва остарелият проект, а да се сформира нов:
" Това е някакво административно-чиновническо упражнение, което цели да вдигне пушилка и да отмести фокуса от проблемите в здравната система. Все още министърът на опазването на здравето не е дал отговор на въпроса за какво в България има по-висока смъртност от тази в света ".
 Антония Първанова цитира изявление на Мангъров и разгласи, че коронавирусът я е повторил Антония Първанова цитира изявление на Мангъров и разгласи, че коронавирусът я е повторил
Бившият евродепутат доктор Антония Първанова направи много забавни разкрития във Facebook. Тя уточни, че е прекарала наново ковид...
Д-р Първанова акцентира, че при такива проекти " нормално с дребен шрифт се вкарва някое малко определнийце, което да развърже ръцете за избрани дейности ".
" Всички средства, които се раздават по разнообразни процедури, само че нямат надзор, а са развързани ръцете на държавното управление поради изключително състояние и изключителна епидемиологична конюнктура, един ден ще станат обект на интереса на прокуратурата. Най-лесният метод е да се трансферира отговорността на Народното събрание ".
По думите ѝ не е ясно по какъв начин ще протече в страната - коя част от популацията ще бъде имунизирана с едната, коя - с втората и коя - с третата ваксина:
" Как ще се реши или ще е въпрос на шанс? ", запита Първанова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР