Новият Peugeot 2008 заема мястото си в сегмента на компактните

...
Новият Peugeot 2008 заема мястото си в сегмента на компактните
Коментари Харесай

Peugeot на Автомобилния салон в Брюксел за 2020: Силата на избора

Новият Peugeot 2008 заема мястото си в сегмента на компактните SUV коли, допринасяйки за това, което носи триумфа на гамата Peugeot през днешния ден: одобрен дизайн и разграничение посредством нововъведения и технологии.

С мощен и характерен жанр, новият 2008 Peugeot SUV е обект на предпочитание. Той реализира упоритостта да отгърне нова забележителна страница в историята на SUV колите на Peugeot и е изцяло в актуалната стилистика на марката, като в същото време разкрива своя лична характерност.

Новият SUV Peugeot 2008 е още по-високотехнологичен и сега се предлага с новия PEUGEOT i-Cockpit® 3D, който резервира всичките си съществени характерности:
- стилен волан
- огромен HD сензорен екран
- новаторски 3D инструментален панел на равнището на очите

Изключително необичайност в този сегмент, оборудването и системите в помощ на лидера са заимствани от по-луксозни сегменти и са най-високото равнище експертен опит на Peugeot. Новият SUV е цялостен с технологии, в това число Drive Assist и Park Assist, Следене на мъртвата зона, Система за разширено различаване на пътните знаци, Предупреждение за бдителността на лидера и Активна система за предизвестие при несъзнателно секване на маркировката.

Базиран на напълно новата и ефикасна Обща модулна платформа (Common Modular Platform - CMP) от последно потомство, новият SUV Peugeot 2008 е мултиенергиен автомобил. Водачите могат да изберат вида задвижващ елемент според от съответните им потребности: напълно електрически, бензинов или дизелов.

Електрическото шофиране може да е магическо, по тази причина първият електрически SUV на Peugeot предлага на водачите нов свят със 100 % електрически чувства.

Електрическият мотор с мощ 100 kW (136 к.с.) и мигновено наличен въртящ миг от 260 Нм обезпечава всекидневно наслаждение от шофирането във всевъзможни обстановки. Батерията с огромен потенциал от 50 kWh предлага пробег до 320 км според новия стандарт WLTP.

И тъй като електрическата технология не би трябвало по никакъв метод да прави компромис с качествата на новия SUV PEUGEOT 2008, батериите са ситуирани оптимално под пода.
Времето за зареждане варира според от наличната мощ:
- 16 часа за цялостно зареждане с предоставения заряден кабел
- Между 5 часа и 15 минути и 8 часа за цялостно зареждане със стенна зарядна станция
- 30 минути за зареждане на 80% от батерията на публични зарядни станции с мощ 100 kW

Нfовите Peugeot 208 И Peugeot e-208: ФУТУРИСТИЧНИ И МЛАДЕЖКИ - На Автомобилния салон в Брюксел през 2020 година марката показва новия 208, който наследява един от най-продаваните модели на марката. Като част от енергийния преход изборът на жанр на каросерията не би трябвало да диктува използването на автомобила или неговия задвижващ елемент. Ето за какво новият Peugeot 208 се предлага още от лансирането си с три разнообразни варианти за енергиен източник - електрически, бензинов и дизелов.

Това ново потомство 208, идеално вписващо се в тактиката на марката за препозициониране към първокласния клас коли, се отличава с енергичните линии на своя дизайн, който носи обилие от юношески дух и възторг.
Вдъхновен от концептуалния модел Peugeot Fractal, новият 208 е оборудван с автентичен Peugeot i-Cockpit® от ново потомство с 3D инструментален панел на равнището на очите и редица системи в помощ на лидера, заимствани от по-високи сегменти.

Peugeot 208 е в сърцето на B сегмента. Също като новия 2008 той има одобрен жанр и се отличава с нововъведенията и технологиите си. Свръхсвързан с функционалността Mirror Screen и свързаната 3D навигация TomTom® Traffic, новият 208 също по този начин бележи върхови резултати във връзка с сигурността и е оборудван с водещи в сегмента системи в помощ на лидера от най-ново потомство, в това число новата функционалност Drive Assist, прокарваща пътя към полуавтономното шофиране.

Новият Peugeot e-208 е изключително чевръст и прелестен за шофиране със своя напълно електрически задвижващ елемент с мощ 100 kW (136 к.с.), предлагащ 260 Нм въртящ миг (наличен от 0 км/ч) за моментални реакции. Батерията с огромен потенциал от 50 kWh предлага пробег до 340 км според новия стандарт WLTP.

Новият Peugeot e-208 има няколко мигновено разпознаваеми характерности на екстериора:

- предна решетка в цвета на каросерията
- двуцветни лъвове, които сменят цвета си според от зрителния ъгъл
- емблема „ e-208 “ в задната част и „ e “ на калниците

КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED: НЕО-ДИНАМИКА - Концептуалният модел 508 Peugeot Sport ENGINEERED загатва за гамата високодинамични електрифицирани коли, създадени от Peugeot Sport.

Базиран на напълно новия седан 508 HYBRID, 508 SPORT ENGINEERED CONCEPT може да се похвали с характерен, грациозен и атлетичен жанр. Аеродинамиката на автомобила задава напълно ново измерение със замайващ жанр.

Цветът на каросерията Selenium Grey, който се трансформира според от светлината с помощта на опалесцентните частици, се съчетава с вложки в цвят Kryptonite, утвърждаващи мястото на модела в спортната и високодинамична гама.

Проектиран с целия експертен опит на инженерите в Peugeot Sport, концептуалният модел 508 има изключителна динамичност, сравнима с тази на автомобил с мотор с вътрешно горене с 400 к.с. Той има задвижване на четирите колела и обезпечава зашеметяващо ускоряване посредством композиция от бензинов мотор PureTech с 200 к.с. и два електрически мотора, 110 к.с. начело и 200 к.с. откъм гърба. Моделът има всички преимущества на хибриден автомобил, осигурявайки на водачите същинска изгодност и пробег до 50 км в напълно електрически режим (WLTP).

100 % ЕЛЕКТРИФИЦИРАН ЩАНД НА Peugeot

От 10 до 19 януари щандът на PEUGEOT ще се концентрира върху най-новите електрифицирани разработки на марката:

- Европейска премиера: новите PEUGEOT 2008 и e-2008.
- 100 % електрифицирана гама с Plug-in хибридната гама. Plug-in хибридната технология съчетава бензинов мотор и електрически мотор за усъвършенствана функционалност и независимост на приложимост. 3008 HYBRID4 (300 к.с. и 4WD) и Peugeot 508 седан и комби (225 к.с.) са приспособени за града, междуградските пътища и провинцията (3008 HYBRID4). Четирите налични режима на шофиране при тези модели усилват чувствата зад кормилото с магическия резултат на напълно електрическия режим ZEV, икономичността на режим 4WD (3008 HYBRID4), мощността на режим Sport и функционалността на режим Hybrid.

Тъй като Peugeot е единственият авто производител, който предлага световна подвижност на две, три или четири колела, щандът ще включва и най-новите електрически разработки на Peugeot Cycles с батерия Bosch, вградена в рамката.

- Peugeot Cycles показва eT01 FS Crossover PowerTube. Новият електрически трекинг велосипед реализира съвършен синтез за всякаква приложимост: в града, на междуградски пътища или горски пътеки. Предната и задната хидравлична система на окачване преодоляват неравностите и подсигуряват икономично и удобно колоездене върху всякаква повърхнина.

Електрическият градски велосипед eC01 PowerTube D9 е еднообразно добре приспособен към града и провинцията - толкоз ефикасен по горски пътеки, колкото и по градски асфалт.

Списък с колите, изложени на щанда:
- Новите PEUGEOT 208 и e-208
- Новите PEUGEOT 2008 и e-2008
- PEUGEOT 308 и 308 SW
- PEUGEOT 3008 HYBRID4
- PEUGEOT 508 и 508 SW HYBRID
- PEUGEOT 5008
- PEUGEOT RIFTER
- PEUGEOT TRAVELLER
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР