Новият пети сезон на Игри на волята вече чука на

...
Новият пети сезон на Игри на волята вече чука на
Коментари Харесай

Разкриха няколко участници в Игри на волята 2023 СНИМКИ

Новият пети сезон на " Игри на волята " към този момент чука на вратата, а спекулациите кои са новите звездни участници в риалити формата, към този момент валят като из ведро в обществените мрежи.

Засега от продукцията пуснаха само мистериозен филмов откъс, който единствено възбуди любознанието на феновете за тези, които ще се борят за огромната премия през месец септември в ефира на Нова телевизия.

Показаните фрагменти накара мнозина да се замислят и да дадат своите догатки, които като нищо могат да се окажат и на правилния път. Особено пък след сходни, провокиращи съзнанието, обособени изказвания.

" Аз съм мис България ", " Някои ме оприличават с Кен, съвършеният мъж ", " Аз съм единствената жена в света, която може да извършва силови детайли за мъже ", " Аз съм 10 пъти европейска шампионка и 6 пъти международна ", " Станах първия гимнастик в света, който прави шест прелитания едно след друго на висилка ", " На 47 съм постигнала американската фантазия ", " Аз имам най-големите крайници в България ", " Собственик съм на едни от най-популярните заведения в България, стандартът ми на живот е много висок ", " Никой на европейския континет още не може да ме бие ", гласят единствено част от изказванията, провокиращи съзнанието, написа News2.bg

След такива сламки за новите участници, на феновете не им остава нищо друго, с изключение на да предположат кои се крият зад тях. Ето и част от звездните догатки:

Цвети Станева – международен първенец по стрийт фитнес.

Виктор Стоянов – първият " Ерген "

Атанас Колев – рапър и бивше гадже на Мария Илиева

Румен Радев – не президента…. а модела

Димитър Леков културист – обвинен за индивида с най-големите крайници, само че той незабавно отхвърли, че не бил той.

Красимир Дунев – български гимнастик

Теодора Мудева – Мис България 2018

Мария Оряшкова – българска състезателка по самбо и джудо.

Кои ще са новите звезди, които ще се борят с физика и тактичност на арената на " Игри на волята ", доста скоро ще стане ясно, а до тогава заниманието с догатките сигурно ще продължи.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР