Новият парламент може да направи промени в Изборния кодекс, но

...
Новият парламент може да направи промени в Изборния кодекс, но
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Новият парламент може да постигне прокурорско мнозинство и да освободи Иван Гешев

" Новият парламент може да направи промени в Изборния кодекс, само че може и да реализира прокурорско болшинство - да поправи Закона за правосъдната власт и да стигне до освобождение на основния прокурор Иван Гешев ". Това разяснява журналистът Иван Бакалов. По думите му това е една от задачите на " Изправи се! Мутри, вън! ", която може да срещне схващане от други партии.
Според него това може да докара до доста промени, без значение дали ще се сформира държавно управление, в случай че се направи, преди да се разпусне Народното събрание.
 Журналист: Борисов може да се върне на бял кон след нови избори, само че единствено в цирка Журналист: Борисов може да се върне на бял кон след нови избори, само че единствено в цирка
" Някои плашат, че с нови избори наесен Боеко щял да се върне на бял кон. Може, само че към този момент единствено в цирка. С униформа на военачалник и нагизден...
В предаването " 12+3 " той разяснява опциите за лъчение на министерски съвет от 45-ото Народно заседание:
" Бойко Борисов е в състояние на изолираност, самичък се сложи в нея, това не е изолираност против ГЕРБ, те сами стигнаха до там ".
Според него поръчката на ГЕРБ да предложат държавно управление е " коригиране на грешката от 2013-а година ", когато завоюваха изборите, само че върнаха мандата за сформиране на кабинет.
Журналистът разяснява тезата на премиера и водач на ГЕРБ, че не можем да си позволим разноски за нови избори, като предложи да се отдръпна:
 Василев: Борисов се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка Василев: Борисов се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка
" ББ се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка. Това са действителните досиета, посредством които се пробват да к...
" Като не можеш да си позволиш, отдръпна се! В Западна Европа доста хора като него, които са били три мандата, се отдръпват. Особено след всички корупционни кавги е наложително да се отдръпна ".
Бакалов акцентира, че аритметиката демонстрира, че сборът от ГЕРБ и " ИТН " е по-голям от 50% от депутатите в 45-ия парламент, всички други разновидности ще включват най-малко три обединения:
" Има политика, само че има и аритметика. Едното може да изключи другото ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР