Новият парк на село Црънча се очаква да бъде открит

...
Новият парк на село Црънча се очаква да бъде открит
Коментари Харесай

След дарението на Пеевски: Откриват парка на Црънча на 6 септември

Новият парк на село Црънча се чака да бъде открит на 6-ти септември за деня на Съединението на Българияq  разгласи кметът на Пазарджик Тодор Попов по . Проектът е финансиран с дарението от 700 000 лева на компанията „ Интръст “ ЕАД на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Половината от парите ще бъдат вложени и за селото. Ще бъде направена реорганизация на читалището, стадионът ще бъде осъвременен, наред с това ще бъдат построени спортно игрище и детски площадки. Останалата сума ще отиде за волейболния клуб „ Хебър “. Кметът на Пазарджик Тодор Попов разгласи, че от понеделник стартират дейностите по плановете.

“Всички тези неща ще се създадат, парите стоят по сметка. Част от тях ще бъдат направени от кмета на селото, тъй като по този начин е по-лесно и по-евтино. А останалата част – малко по-големите неща, ще ги създадем през общината, с цел да не губим време да разгласяваме публични поръчки, а ще го създадат нашите чиновници, с цел да може до началото на септември да презентираме това, което сме създали ”, изясни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР