Новият оригинален лимитиран сериал на HBO Мер от Ийсттаун с

...
Новият оригинален лимитиран сериал на HBO Мер от Ийсттаун с
Коментари Харесай

Кейт Уинслет с главна роля в крими сериал на HBO

Новият автентичен лимитиран сериал на HBO " Мер от Ийсттаун " с присъединяване на носителката на Оскар, Emmy и Златен глобус - Кейт Уинслет стартира да се излъчва на 19 април в HBO GO и по HBO. Лимитираният сериал е основан от Брад Ингълсби ( " Пътят обратно " с Бен Афлек), а всички седем епизода са режисиран от Крейг Зобел ( " Останалите " на HBO).

Уинслет влиза в ролята на детектив Мер Шийхан, която проверява ликвидиране в дребен град. " Мер от Ийсттаун " е проучване на тъмната страна на една дребна общественост и достоверен взор върху това по какъв начин фамилните нещастия в предишното могат да дефинират нашето настояще.

" Не мисля, че имам психическата устойчивост, която се изисква, с цел да си детектив ", споделя за ролята си Уинслет, като прибавя, че това, което я приближава до героинята ѝ Мер е значимостта на фамилията. " Героинята ми признава пред себе си, че се е провалила в доста области и обезверено се пробва да поправи тези неточности и да държи всички допустимо най-близо до себе си, даже да знае, че на другите от време на време не им е елементарно да живеят с нея ".



Сериалът е завладяваща тайнственост вид " кой е килърът ", а завръзката нарушава салдото в дребното градче Ийсттаун и държи жителите му и феновете в напрежение. Освен Кейт Уинслет в лимитираната продукция вземат участие цяла плеяда от награждавани артисти отпред с трикратната носителка на Emmy Джийн Смарт като Хелън, майката на Мер и Гай Пиърс като Ричард Райън, локален професор по креативно писане.

В сериала вземат участие още Джулиана Никълсън в ролята на Лори Рос, най-хубавата другарка на Мер от детството; Ангури Райс в ролята на дъщерята на Мер; Евън Питърс в ролята на областен детектив Колин Забел, свикан да спомага за разследването; Кейли Спени като Ерин Макменамин, изолирана тийнейджърка, живееща с нестабилния си татко Кени Макменамин - изигран от Патрик Мърни.

Дейвид Денман е Франк Шийхан, някогашния брачен партньор на Мер; Джон Дъглас Томпсън е Картър - шеф на полицейския отдел в Ийсттаун, а Нийл Хъф е отец Дан Хейстингс и братовчед на Мер.

" Мер от Ийсттаун " е HBО-копродукция с wiip, а основател, сценарист и изпълнителен продуцент е Брад Ингълсби. Режисьор и изпълнителен продуцент е Крейг Зобел, като самата Кейт Уинслет също е измежду продуцентите на сериала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР