Новият окръжен съд за подобряване на комплекса на Капитолия ще

...
Новият окръжен съд за подобряване на комплекса на Капитолия ще
Коментари Харесай

Съдия разрешава нов съд в столицата на Мисисипи с мнозинство чернокожи, като отхвърля искането на NAACP да го спре

Новият областен съд за възстановяване на комплекса на Капитолия ще има арбитър, назначен от основния арбитър на Върховния съд на щата, и прокурори, назначени от основния прокурор на щата — чиновници, които са бели и консервативни.

В решение, подадено късно в неделя, окръжният арбитър на Съединени американски щати Хенри Уингейт отхвърли настояванията за блокиране на новия съд, който беше основан от законодателния орган на Мисисипи, формиран от болшинството от бели и следен от републиканците. Джаксън се ръководи от демократите.

„ Нито един от ищците не е твърдял, че той или тя е в действителна или непосредствена заплаха да претърпи каквато и да е съответна и характерна щета, произлизаща от основаването на Съда на CCID или оспореното назначение на арбитър или прокурори за този съд “, написа Уингейт.

Съгласно закон, подписан от републиканския губернатор Тейт Рийвс напролет, новият съд ще стартира да съществува на 1 януари и ще има пълномощия в част на Джаксън, който включва държавни държавни сг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР