Новият областен управител на Ямбол е 44-годишният Васил Александров, който

...
Новият областен управител на Ямбол е 44-годишният Васил Александров, който
Коментари Харесай

Новият областен управител на Ямбол встъпи в длъжност

Новият регионален шеф на Ямбол е 44-годишният Васил Александров, който през последната една година беше зам.-кмет на Общината.

Той публично встъпи в служба със алегорично приемане на поста от предшественика си Георги Чалъков, назначен от служебното държавно управление през май предходната година.

Довършването и оборудването на новата болниц а в Ямбол, опазването на здравето, сполучливото ръководство на коронавирус рецесията на районно равнище и привличане на нови вложения са главните цели, които очерта за начало на работата си Васил Александров.

Той добави, че ще има последователност и по всички значими за региона инфраструктурни планове. " Приемам поста като голяма отговорност и обвързване, а задачата е една - възстановяване на качеството на живот в района ", разяснява пред медиите Александров.

Досегашният регионален шеф Георги Чалъков му пожела триумф, да бъде коректив на законността и сполучливо да балансира сред ползите на петте общини в региона.

Васил Александров е магистър по " Международни стопански връзки " и " Финанси ", с дълготраен опит и като кредитен контрольор в банка. Ресорите, с които се е занимавал в общинската администрация като зам.-кмет и шеф на дирекция са деловодно и осведомително обслужване, бюджет, локални доходи, човешки запаси и европейско финансиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР