Новият областен управител на Велико Търново Ивайло Здравков встъпи в

...
Новият областен управител на Велико Търново Ивайло Здравков встъпи в
Коментари Харесай

Новият областен управител на Велико Търново: Всичко хубаво, което е постигнато нека да го надградим

Новият регионален шеф на Велико Търново Ивайло Здравков встъпи в служба, оповестиха от Областна администрация.

Той бе назначен на поста с решение №523 на Министерски съвет от 28 юли. Ивайло Здравков бе посрещнат от досегашния длъжностен регионален шеф инж. Георги Гугучков.

При предаването на поста инж. Гугучков акцентира, че в Областна администрация работят експерти и им благодари за взаимната активност. Пред екипа на администрацията Ивайло Здравков показа, че ще разчита на професионализма и коректността на чиновниците.

„ Вярвам, че в годините сте построили добра организационна просвета и тя е устойчива без значение коя фигура заема управителна позиция. Очаквам в идващите дни да бъдат назначени заместител регионалните шефове и се надявам, че ще образуваме добре работещ екип и ще създадем по този начин, че администрацията да работи все по-добре отсега нататък.

Всичко хубаво, което е реализирано дано да го надградим “, разяснява новият регионален шеф Ивайло Здравков.Той акцентира, че в работата си съблюдава няколко съществени правилото -  доверие, екипност и професионализъм.

Областният шеф Ивайло Здравков е приключил стопанска система в СА „ Д. Ценов “ в Свищов и право във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “.

От 2003 година до 2009 година оглавява Агенцията по държавни вземания, преди тя да се влее в Национална агенция за приходите. Бил е член на Великотърновската адвокатска гилдия и учител по право. През 2016 година печели конкурс за шеф на Търговско дружество на Национална агенция за приходите и заема този пост седем години.

В сряда Ивайло Здравков ще разгласи целите си пред медиите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР