Новият областен управител на София, назначен от служебното правитество, се

...
Новият областен управител на София, назначен от служебното правитество, се
Коментари Харесай

Вечната Янка Такева намърда дъщеря си за областен управител на София

Новият регионален шеф на София, назначен от служебното правитество, се оказа дъщерята на несменяемата от десетилетия лидерка на Синдиката на българските учители Янка Такева, написа Lupa.bg.

Назначението на Живка Такева-Първанова за губернатор на столицата меко казано озадачава, а евентуално с цел да не прави изключително усещане, нейното име стоеше най-сетне в известието на държавната осведомителна работа, освен това без да бъде приложена нормалната къса биографична информация за новоназначената регионална шефка. Обяснението на представителя на служебния кабинет Антон Кутев е, че Живка Такева-Първанова е "временно изпълняваща длъжността ".
Според източник на Lupa.bg, Живка Такева-Първанова е била курдисана на поста след деен лобизъм от страна на майка си. Янка Такева е закрепостен водач на Синдиката на българските учители от началото на 90-те години на предишния век и намира добър банкет при всяка власт. Публична загадка е, че дамата се занимава любителски с астрология, а коронният й номер бил да гледа на кафе на всеки новоназначен министър. Мълви се, че постоянно сеансите с гадание били прилагани и върху Бойко Борисов - изтъкнат обожател на езотериката и мистиката, и в трите му мандата. Сега обаче Такева, като добре оцеляваща няколко десетилетия, е намерила път и към новите ръководещи, и е съумяла да преустрои щерка си с пост, за който, общително казано, няма нужните качества.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР