Новият областен управител на Разград Драгомир Златев встъпи официално в

...
Новият областен управител на Разград Драгомир Златев встъпи официално в
Коментари Харесай

Новият областен управител Драгомир Златев встъпи официално в длъжност 

Новият регионален шеф на Разград Драгомир Златев встъпи публично в служба. Пред екипа на администрацията заемалият до момента поста доктор Деян Димитров му съобщи печата на институцията и разгласи, че признакът на държавната власт отива „ в положителни ръце “. Златев благодари на предшественика си за всичко свършено от 13 януари до момента.

„ Г-н Димитров подвигна високо равнището на работа в администрацията, тъй като към труда добави и творчество “, съобщи новият регионален шеф. Той подари на предшественика си плакет с един от знаците на Разград и региона – Златния пегас, с цел да му припомня за времето, през което е бил тук.

Деян Димитров благодари на всички институции в региона, с които е работил, и на екипа на администрацията. „ Мисля, че за тези близо седем месеца свършихме доста работа. Убеден съм, че инициирахме хубави и потребни начинания. Дадох всичко от себе си за положителното на региона и хората в нея. Благодаря на всички, с които съм контактувал през това време за напъните и доверието “, съобщи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР