Новият областен управител на Хасково Минко Ангелов назначи проверка на

...
Новият областен управител на Хасково Минко Ангелов назначи проверка на
Коментари Харесай

Назначена е проверка за разрушен участък от оградата по границата с Турция

Новият регионален шеф на Хасково Минко Ангелов назначи инспекция на в региона на свиленградското село Сладун, предава БНР.
„ Това е оборудване въпреки всичко касаещо националната сигурност, изисква незабавна инспекция и в случай че това, което получих от някогашния регионален шеф, че е пусната докладна за ремонт на оградата и от януари месец този проблем стои, това към този момент в действителност е скандално и би трябвало да се вземат бързи ограничения “.
 Терзийски за оградата с Турция: Засегнати са елементи, само че не е компрометирана Терзийски за оградата с Турция: Засегнати са елементи, само че не е компрометирана
Засегнати са елементи, само че нямаме компрометиране на преградното оборудване като целокупност, съобщи министърът на вътрешните работи Христо Терзий...
За разрушената ограда е получен сигнал през януари тази година в регионалната администрация, която е притежател на оборудването.
По думите на към този момент някогашния регионален шеф Стефка Здравкова специалистите са изготвили план-сметка за ремонта, само че до момента не са били преведени никакви средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР