Новият областен координатор на МГЕРБ Варна Славена Точева и представителят

...
Новият областен координатор на МГЕРБ Варна Славена Точева и представителят
Коментари Харесай

Славена Точева е новият областен координатор на МГЕРБ-Варна

Новият регионален координатор на МГЕРБ Варна Славена Точева и представителят от НИС на МГЕРБ Невена Иванова участваха в срещата през уикенда на младежи ГЕРБ и водача на партията Бойко Борисов в историческата и духовна столица Велико Търново.

Само преди дни на събранието на МГЕРБ –Варна регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ –Варна Иван Портних показа новоизбраното управление, одобрено с решение на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ.

Славена Точева е новият регионален координатор на МГЕРБ-Варна, Мария Димитрова е регионалният учредителен секретар, членове на регионалния директорски съвет са: Александър Козарев, Камелия Петрова, Владислав Паскалев, Жаклин Георгиева и Атанас Иванов.

След завръщането си от Велико Търново Славена Точева съобщи, че задачата на младежи ГЕРБ е да продължат да се борят против подправените вести, против популизма, против изборната принуда и невъзможните за реализация празни обещания на стойност 15 милиарда лв.. Няма кой да отхвърли нито електоралната тежест, нито експертния капацитет на ППГЕРБ и МГЕРБ, сподели Невена Иванова. Те припомниха думите на БойкоБорисов във Велико Търново: " Изборите завършиха, в този момент диалозите за бъдещето на България би трябвало да бъдат напълно съответни. Вместо това виждаме следизборно показване на предизборни стратегии в МОЛ.

Срещата се организира сред Националното управление и новоизбраните регионални координатори на МГЕРБ с семейството на Георги Тодоров от НИС на МГЕРБ, Даниел Панов, регионален координатор и кмет на Велико Търново, с присъединяване на ръководителя на МГЕРБ –Георг Георгиев, народния представител от 4-ти МИР проф. доктор Костадин Ангелов, Томислав Дончев и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР