Новият Nothing Phone 2A вече се предлага в магазините на

...
Новият Nothing Phone 2A вече се предлага в магазините на
Коментари Харесай

Nothing Phone 2A се предлага с 3 години гаранция от А1

Новият Nothing Phone 2A към този момент се предлага в магазините на А1. Смартфонът е най-новото устройство от марката и първият модел, който телекомът предлага на своите клиенти. Nothing 2A дава редица механически характерности, функционалности и улеснения. Потребителите могат да го закупят както от магазините на А1, по този начин и онлайн на уеб страницата на A1.bg, като при закупуване от онлайн магазина, устройството идва с 3 години гаранция.

Nothing Phone 2A се предлага от А1 против 199,99 лв. в брой или 9,98 лв. на месец на погашение с проект Unlimited Ultra, а през април всяко закупено устройство с контракт с проект Unlimited е налично с 50% отстъпка от таксата за мобилна услуга за първите 6 месеца.

Футуристичен дизайн

Марката Nothing е позната като производител на устройства с ексцентричен дизайн и разнообразни транспарантни детайли. Phone 2A не е изключение и също е с характерен дизайн, като в това време е планиран с грижа за природата. Рамката на устройството е направена от 100% рециклиран алуминий. Смартфонът разполага с транспарантен заден панел, което дава опция за видимост какво се крие под капачето, а поради двете заоблени камери, основава роботизирано лъчение. Освен транспарантен тил, друга отличителна характерност на смарт телефона е системата Glyph, състояща се от специфични LED светлини, които известяват при разнообразни известия. При входящо позвъняване, смяна на звука или възпроизвеждане на музика, светлините алармират в звук с мелодията.

Камера, екшън

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова съществена камера и 32 MP селфи камера, с които дава огромни благоприятни условия за фотоси. Моделът има датчик 1/1.56 ” с бленда f/1.88 и оптична стабилизация, както и ултраширокоъгълна оптика. Този смарт телефон от междинния клас дава положително качество на изображенията даже при ниско осветяване и разнородни функционалности на камерата.

Бърз процесор

Nothing Phone 2A залага на чипсет Dimensity 7200 Pro, основан в партньорство с MediaTek, който обезпечава плавна работа даже при по едно и също време отваряне на доста приложения и осъществяване на разнообразни команди. В системата за изстудяване на процесора също има усъвършенствания, което оказва помощ за по-високата продуктивност на устройството.

Дълъг живот на батерията

Nothing Phone 2A е с 5000 mAh батерия и поддържа бързо зареждане до 45 W с цялостно зареждане за 59 минути. Според данни на производителя батерията ще резервира 90% от своя автентичен потенциал даже след 1000 цикъла на зареждане.

Nothing 2A е към този момент наличен в магазините на А1 и онлайн на А1.bg против 9,98 лв. на месец или 199,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra. При пазаруване онлайн идва и с удължена 3 годишна гаранция. През целия месец проектите Unlimited M, L и Ultra са с промоционални цени с 50% отстъпка на за първите 6 месеца при преподписване или подписване на нов контракт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР