Новият ни протест се дължи на грубото администриране. Разбира се,

...
Новият ни протест се дължи на грубото администриране. Разбира се,
Коментари Харесай

Лекар хвърли бомба в ефир: Двама колеги умряха на работните си места за последния месец! Излизаме на протест

Новият ни митинг се дължи на грубото администриране. Разбира се, и финансовата страна на казуса не е за подценяване, само че не може за 10-15 мин лекарска работа да остават 2-3 минути за обзор. Имате 3 минути да кажете защо се оплаквате - всичко останало принадлежи на администрация, попълване на документи и т.н. Това съобщи в ефира на bTV доктор Николай Брънзалов от Национално съдружие на общопрактикуващите лекари в България, написа Блиц.

" Носят се флашки по офисите, листа.. 20 години подписваме едни и същи документи ", добави той.

Запитан дали имаше резултат от предходния им митинг, медикът съобщи: " Абсолютно не! В един мразовт ден ни вкараха в едно толкоз мразовито мазе в министерството. Дадохме си настояванията, те ни дадоха обещание да подобрят нещата, едвам разкарат хората пред министерството и това е - до ден сегашен. "

" Подчертавам дебело, че ние не жалаем митинги. Искаме да си подобрим изискванията на труд. Не може всеобщо да се изнасят лекари от България. Средната възраст на общопрактикуващите лекари да е 59 години. Като е толкоз хубаво, за какво не идват нови лекари?! Последните месеци имаме два случая на сътрудници, които си умряха на работните места. Не може да се работи по този метод. Завършили сме медицина, изповядваме тази специалност над 30 година Извинявам се на пациентите си, само че аз не мога да си правя работата ", сподели още доктор Брънзалов.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР