Новият , най-мощният модел от популярната серия на , вече ...

Новият , най-мощният модел от популярната серия на , вече

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G се предлага ексклузивно от А1

Новият, най-мощният модел от известната серия на, към този момент е разполагаем на българския пазар извънредно от А1. Смартфонът е съчетаем с мрежата от пето потомство на компанията – 5G ULTRA и предлага забележителни механически благоприятни условия на своите бъдещи притежатели. За феновете на салдото сред цена и качество, А1 предлага и по-достъпния модел от серията -.

Стилен дизайн в графитено сиво, атлантическо синьо или звездно черно

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G се отличава със своя моден дизайн, като потребителите могат да избират сред три цвята: графитено сиво, атлантическо синьо и звездно черно. Той има 6,67-инчов FHD+ Super AMOLED DotDisplay с периодичност на освежаване от 120Hz и периодичност на дискретизация от 360Hz, което разрешава дисплеят да пресъздава кристална картина с високо качество и плавни придвижвания. Redmi Note 11 Pro+ 5G е оборудван и с тройна камера на гърба, със 108МР главен датчик, 8МР утраширокоъгълна камера и 2МР макро бленда. Любителите на селфитата ще могат да употребяват прецизна камера от 16MP. Основната камера на смарт телефона е Samsung HM2, като датчикът включва двойно естествено ISO и разрешава да се вършат фотоси в огромни елементи даже при по-слаба светлина.

Това, което същински впечатлява в хардуера на Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G, е батерията с потенциал 4500 mАh и функционалността за бързо зареждане, c мощ от цели 120W. Тази алтернатива слага модела измежду най-бързо зареждащите се смарт телефони в света, като съгласно производителя устройството може да се зареди oт 0 дo 100% единствено за 15 минути. В композиция с осемядрения процесор MediaTek Dimensity 920, телефонът ще впечатли всеки със своята мощ и енергийна успеваемост. Чипсетът разрешава съгласуваност към мрежата от пето потомство на А1 – 5G ULTRA. Това е отлична опция, тъй като с всеки нов мобилен проект ONE, подписан през месец април, клиентите ще получат неограничени минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от контракта.

Какво предлага Xiaomi Redmi Note 11?

А1 предлага на потребителите и различен смарт телефон от същата серия -, който предлага чудесно съответствие сред цена и качество. За разлика от по-големия си брат от серията, Redmi Note 11 включва батерия с потенциал от 5000 mAh, като съгласно Xiaomi с едно зареждане смарт телефонът може да обезпечи малко над 2 дни работа на устройството. Потребителите, които употребяват устройството непрекъснато, могат да разчитат и на технологията за бързо зареждане с 33W, която дава опция за зареждане от 0 до 100% в границите на един час със зарядното 33W Pro. Батерията се усъвършенства и от осемядрения чипсет Snapdragon 680, който също способства за високата му енергийна успеваемост.

Екранът на модела е с величина от 6,43 инча, с AMOLED технология, Full HD+ резолюция и с периодичност на освежаване от 90Hz, което разрешава на потребителите да употребяват наличие с чудесно визуализиране на картината. Xiaomi Redmi Note 11 включва общо 5 камери – четворна композиция на гърба - 50MP съществена, 8MP ултраширока, 2MP макро камера и 2МР датчик за дълбочина, както и широкоъгълна селфи камера с 13-мегапикселов обектив. Оперативната памет е 6GB, а свободното пространство за запазване на файлове - 128GB. При предпочитание потребителите могат да прибавят до 1TB спомагателна памет посредством обособения microSDXC слот. Xiaomi Redmi Note 11 притегля вниманието и със моден, изчистен дизайн и се предлага в три цвята - сумрачно синьо, звездно черно и графитено сиво.

Двата модела могат да бъдат закупени от A1.bg или физическите магазини на телекома. Redmi Note 11 Pro+ 5G е разполагаем за потребителите с проект Unlimited Ultra на А1 на цени от 23,99 лв. на месец или 439,99 лв. в брой, а Xiaomi Redmi Note 11 може да бъде закупен с проект ONE 34,99 за 11,99 лв. на месец или 229,99 лв. в брой.

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg