Новият най-голям член от семейството на FORD TRUCKS стартира своето

...
Новият най-голям член от семейството на FORD TRUCKS стартира своето
Коментари Харесай

НОВИЯТ F-MAX – победител в международния конкурс “Камион на годината - 2019”, е вече в България

Новият максимален член от фамилията на FORD TRUCKS започва своето Европейско странствуване от България. Почетната обиколка на F-MAX стартира от Европейската столицата на културата – Пловдив (на 2-ри и 3-ти Април), а на 5-ти и 6-ти април се откри в София. Домакин на роудшоуто в България е „ БУЛАВТО “ АД - формален вносител на FORD TRUCKS.

F-MAX е притежател на Международната премията „ Камион на годината - 2019 “ - най- уважаваната и влиятелна премия в промишлеността за тежкотоварни коли и беше показан за първи път предходната година на Международното Изложение за Тежкотоварни Автомобили IAA в Хановър, Германия сред 20-ти и 27-ми Септември.

„ Изцяло новият F-MAX е планиран и създаден от FORD TRUCKS през цялото време в Центъра за научно-развойна активност в Истанбул. В него работят над 1500 инженери от целия свят. Те сътвориха артикул, който бързо закупи доста самопризнание и известност на международната сцена”, сподели генералният шеф на БУЛАВТО - FORD TRUCKS България, господин Виктор Вълку. Инвестицията единствено в създаването на кабината наближава 1.5 милиарда $. Проектирана е по този начин, че да отговори оптимално на условията за комфорт, улеснение и функционалност, които клиентите ни чакат от FORD TRUCKS. „ Казвайки „ Новият Гигант е в града “, ние сме щастливи да представим F-MAX на българския пазар “, акцентира Виктор Вълку.

Ключовете за първите 15 бройки от новия влекач бяха връчени на притежателя им по време на представянето на F-MАX в София. Това е една от одобрените български транспортни компании с повече от 25 години опит в интернационалния превоз - „ Литекс Транспорт “ ЕООД. „ За нас е привилегия да сме първия притежател на новия F-MAX в България и знаем, че получаваме качество, сигурност и висока успеваемост на транспортите на нашата компания “,каза шефът на „ Литекс Транспорт “ Павлина Маноилова.

Повече за F-MAX

Новият FORD TRUCKS F-MAX комбинира мощ, комфорт и технология, с цел да обезпечи на водачите на дълги дистанции оптималната независимост на придвижване в границите на 2.5- метровата кабина, проектирана с еднакъв под и патентовани багажни отделения в стила на самолетната технология. С мощ от 500 к.с., F-MAX предлага спестовност на гориво и по- ниски експлоатационни разноски. F-MAX е създаден, с цел да достави мощността и продуктивността, която потребителите търсят в предизвикателни условия, като това бе реализирано посредством провеждането на над 5 милиона километра проби в 11 страни на 4 континента. Проектиран за другите пазарни условия, новият F-MAX сполучливо мина всички тествания, извършени в най-тежките климатични условия и терени.

FORD TRUCKS F-MAX е напълно фокусиран върху технологиите на бъдещето и разрешава информацията да е постоянно налична посредством ConnecTruck, осигурявайки на потребителите връзка с техните транспортни средства на всички места по света. F-MAX е първият модел на FORD TRUCKS, който предлага освен тази опция, само че и съвременни технологии, включващи “predictive” круиз надзор и мултимедийна система, които улесняват работата на водачите и ръководителите на автопарка.

След гостуването си в Пловдив и София, Европейското Роудшоу ще продължи към Бургас като хазаин ще бъде БУРГАС ТРАК СЕРВИЗ ООД на 8-ми и 9-ти април и приключи във Варна в базата на БУЛАВТО АД на 12ти и 13ти април.

“Големият Гигант “ ще продължи своето странствуване през Румъния, Унгария, Словакия, Словения, Сърбия, Хърватия и Чехия.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР