Новият национален селекционер на жените Иван Петков даде обширно интервю

...
Новият национален селекционер на жените Иван Петков даде обширно интервю
Коментари Харесай

Новият национален селекционер на жените Иван Петков: Отборът има потенциал

Новият народен селекционер на дамите Иван Петков даде обстойно изявление в предаването "Златният гейм " в ефира на DIEMA SPORT.

"Трудна задача имаме, нямаме право на неточност, би трябвало да си дадем ясната визия какво ни следва, ще имаме предизвителства, би трябвало да влязат нови имена, би трябвало да мислим и за бъдещето на българския волейбол ", разяснява Петков.

"Отборът има капацитет, би трябвало да реализираме и задачите си, би трябвало да затягаме коланите и да работим. На Световното състезание играем с тежки тимове, нека си изиграем вярно картите, би трябвало да си повярваме, че можем, би трябвало да имаме самообладание един към различен, ние постоянно ще бъдем българи ", добави той.

"В организацията ще бъдем оптимално прецизни, самият професионализъм би трябвало да бъде основан, би трябвало да има мотивация на самите състезателки, всички дружно би трябвало да вървим, един тим се гради от всеки един участник в него, без значение дали това е състезател или физиотерапевт, или здравно лице ", сподели още новият народен селекционер.

"Има още какво да дам и да изучавам, само че мисля, че съм квалифициран за поста. Всичко, което би трябвало да се случи ще се случи с помощта на работата ", сподели още Иван Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР