Новият национален селекционер на Германия - Юлиан Нагелсман, дебютира с

...
Новият национален селекционер на Германия - Юлиан Нагелсман, дебютира с
Коментари Харесай

Нагелсман: Искаме да спечелим Евро 2024

Новият народен селекционер на Германия - Юлиан Нагелсман, дебютира с победа с 3:1 над Съединени американски щати в контролна среща. Сред мача той разяснява задачите си отпред на отбора:

" Имах време да помисля малко и да подредя мислите си за нещата, които се случиха в Байерн. Знам, че направих някои неточности, само че и положителни неща. Така е в живота. Трябва да подобряваш играчите, само че и себе си като треньор. Възможно е да правиш неточности, само че не би трябвало да ги повтаряш. Моята работа в този момент е да направя положителните неща, които сторих в Байерн, само че да избегна грешките ", сподели Нагелсман пред ESPN.

Той разкри и какво би било триумф на Европейското състезание идната година. " Мисля, че е обикновено, когато си част от даден шампионат, да искаш да го спечелиш. Искаме да спечелим шампионата, само че добър резултат няма да е единствено спечелването му - може би да достигнем до полуфинал или четвъртфинал, а и да играем брилянтен футбол и цялата страна да се гордее с нас. Това също е триумф. Не може да се предвижда в този момент, само че е обикновено всеки тим да желае да завоюва шампионата ".
 Нагелсман изравни 96-годишен връх с триумфа на Германия над Съединени американски щати
Нагелсман изравни 96-годишен връх с триумфа на Германия над Съединени американски щати

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР