Новият наставник на Септември - Иван Гешев, дебютира с домакински

...
Новият наставник на Септември - Иван Гешев, дебютира с домакински
Коментари Харесай

Иван Гешев: Една победа е нищо

Новият ментор на Септември - Иван Гешев, дебютира с домашен триумф над Добруджа с 2:0, който затвърди първото му място във Втора лига.

“Заслужихме си триумфа с игра. Доволен съм. Един триумф против директен съперник за влизане в efbet Лига. Знаехме, че 1:0 няма да ни устрои и търсихме втори гол. Вкарахме го в точния миг. Доста дълго съм в клуба и нямах никакви терзания. За мен бе положително предложение, което нямаше по какъв начин да откажа ”, сподели Гешев във връзка назначението му като старши треньор на отбора.

“Нормално е да даде самочувствие, само че сме наясно, че една победа е нищо. Трябва занапред да надграждаме. Стъпка по стъпка ще вирвим напред. Имаме едно положително завещание като футболисти, познаваме доста добре юношите. Имаме доста положителни футболисти и ще желаеме да изповядваме бърз и динамичен футбол, с цел да вкарваме голове.

С оглед на резултатите и класирането Септември е с най-изявени упоритости за елита. Имаме цел, не я крием. Следваме я, а до каква степен ще стигнем - единствено времето ще покаже ”, приключи новият ментор на Септември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР