Новият наставник на Андерлехт Венсан Компани планира да докара двама

...
Новият наставник на Андерлехт Венсан Компани планира да докара двама
Коментари Харесай

Връзките на Компани със Сити помагат на Андерлехт да е по-силен

Новият ментор на Андерлехт Венсан Компани възнамерява да докара двама футболисти от Манчестър Сити чартърен в белгийския гранд. 33-годишният защитник постави завършек на 11-годишната си кариера на „ Етихад” през предишния месец, откакто взе изненадващото решение да бъде играещ-треньор за родния му тим в Брюксел.

Асистентът на Компани Симон Дейвис удостовери, че Андерлехт гледа към нови футболисти в някогашния клуб на Компани, с цел да се укрепи за идния сезон.

„ Опитваме се да вземем нови футболисти, само че в никакъв случай не е елементарно да оформиш прехвърлянията си преди старта на сезона. Надяваме се благодарение на Венсан този път това да стане във време”, показа Дейвис пред кореспонденти в понеделник.

„ Има доста разновидности за нови играчи. Познавам всички в Манчестър Сити и те ще ни предложат футболисти. Това е част от футболния бизнес, а тези футболисти ще добият скъп опит, играейки при нас”, разяснява още Дейвис.

Единият от футболистите, който е спряган за трансфер на „ Констант Ванден Сток” е полузащитйикът Мат Смит, който прекара предишния сезон чартърен в Твенте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР