Новият морал на „Нова република“ нещо се пропуква! Трайчо Трайков,

...
Новият морал на „Нова република“ нещо се пропуква! Трайчо Трайков,
Коментари Харесай

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЗЛОПОЛУЧНИТЕ РЕФОРМАТОРИ: Трайчо на своя глава поискал приватизация за Общинска банка!

Новият морал на „ Нова република “ нещо се пропуква! Трайчо Трайков, общински консултант от Република България в Столична община, без знанието на групата, без знанието на партиите ДСБ, Съюз на демократичните сили и ДБГ, е внесъл предложение за приватизация на Общинска банка.

Без да каже на никого от Република България, по партизански. Това съобщи някогашният министър на стопанската система Божидар Лукарски на страницата си във Facebook.

Лукарски задава няколко въпроса, на които чака отговор от "Нова република ".

1. Откога Трайчо е станал самостоятелен общински консултант, та работи самосиндикално и без решение на групата на Република България?
2. Какъв е неговият интерес да повдига този въпрос в този момент – извършва ли поръчка и в случай че да – чия?
3. Какво ще получи против тази „ услуга “?
4. Как ще изясни, че обществено той и Радан тръбят – всички против ГЕРБ, а тихомълком работят дружно с ГЕРБ?!
5. Дали обществено или на думи е огромен герой срещу задкулисието, а на каузи взе участие в него?!
6. Дали да не чакаме назначения от държавното управление на Трайчо Трайков и на други лица от „ Нова република “, поради услужливото им държание в Столичния общински съвет?
7. Защото медиите на господин Прокопиев тръбяха за покупко-продажби в ущърб на софиянци и поддръжката за тях от страна на Стефан Марков и Борислав Бориславов от Република България, само че някак сякаш инцидентно пропускаха да напишат, че за същите покупко-продажби и Трайчо Трайков е дал своя вот „ ЗА “.
8. Ще има ли Трайчо доблестта да излезе и да отговори на тези въпроси обществено?

"Дано не съм неприятен оракул, само че мисля, че скоро ще имаме знакови назначения от страна на държавното управление на хора от „ Нова република “ на апетитни постове! И желая да подчертая, че не разясня дали приватизацията на Общинска банка е вярна или не. Това ще реши Столичният общински съвет. Коментирам политическото двуличие и задкулисие, против което сякаш се бори самият Трайчо Трайков. Интересно ми е какво мисли по въпроса и неговият водач в „ Нова република “ - Радан Кънев. И по какъв начин той и Трайчо ще разясняват решението на Градската организация на ДСБ в София ( признато с дребни изключения – проверете кои са и чии протежета са) - съветниците на партията в СОС да гласоподават срещу предлагането за приватизация на Общинска банка? Все отново аз постоянно съм вярвал и не преставам да имам вяра, че в ДСБ е имало и ще има хора, които са срещу задкулисието и политическото двуличие ", написа Божидар Лукарски.

Фрогнюз
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР