Новият модел HV300 има дебелина само 10,3 мм и капацитет

...
Новият модел HV300 има дебелина само 10,3 мм и капацитет
Коментари Харесай

Adata обяви един от най-тънките си външни HDD

Новият модел HV300 има дебелина единствено 10,3 мм и потенциал до 5TB

Новите външни дискове на Adata ще се оферират с потенциали 1TB, 2TB, 4TB и 5TB, в няколко цвята

Тайванският производител на DRAM модули и NAND флаш памети Adata Technology разгласи няколко нови външни HDD устройства, в това число моделите HV300 и HD330.

HV300 е един от най-тънките външни хард дискове на компанията с дебелина едвам 10,3 мм. Устройството се отличава с грациозен гланциран дизайн и текстурирана рамка.

Потребителите ще могат да избират сред 4 цвята – черен, червен, бял или наследник. Дискът ще се предлага с потенциал 1TB, 2TB, 4TB и 5TB и ще употребява бързия USB 3.1 интерфейс за транспорт на данни.
още по тематиката
Adata e добавила и шокови датчици, които защищават устройството при изпускане и удари. В допълнение, HV300 идва с конфигуриран HDDtoGO програмен продукт и AES-256 криптиране на съхраняваната информация.

Вторият модел, HD330, е основан за да отговори на най-високите стандарти за издръжливост и резистентност и е заздравен със специфичен силиконов пласт с висока компактност и отбрана от удари.

Устройството също по този начин е снабдено с противошокови датчици с алена индикация при активиране и ще се предлага с потенциал 1TB, 2TB, 4TB и 5TB. Тук още веднъж имаме HDDtoGO програмен продукт и AES-256 криптиране на информацията, с USB 3.1 транспорт на данни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР