Новият мобилен телефон Land Rover Explore е здрав и функционален

...
Новият мобилен телефон Land Rover Explore е здрав и функционален
Коментари Харесай

Телефонът, който е здрав като Land Rover Discovery

Новият мобилен телефон Land Rover Explore е здрав и функционален - като SUV автомобила Discovery, който го е въодушевил. Достатъчно мощен и задоволително устойчив с цел да ви държи свързани при тежки условия, той е създаден от Land Rover и Bullitt Group и ще бъде показан на Световния мобилен конгрес в Барселона. Проектиран въз основата на несравнимо функционалния и извънредно мечтан Land Rover Discovery, смарт телефонът Explore е вкъщи си и в офиса, и по време на завършения навън, като ви обезпечава навигация, с цел да стигате по-далеч и да стоите на открито по-дълго.



Мощна батерия с потенциал 4000 mAh ви обезпечава през целия ден походи измежду природата, каране на велосипед или на ски с непрекъснато включен екран и GPS навигация с карти, задействана на 5-инчовия екран с висока резолюция. Експлоатационният живот на батерията може да бъде подсилен с пакет Adventure, който може да се похвали и с надеждността и точността на GPS сигнала и предлага усъвършенствани карти.



Land Rover Explore е авантюристичен надъхан също като вас. Телефонът е тестван с стартиране от 1,8 м височина с фабрично подложен протектор на екрана, също така устоя на потапяне под вода - в това число солена - и може да издържи на рискови температури, мокрота, термичен потрес и трептения. Това равнище на отбрана подсигурява, че устройството може да издържи на мощни дъждове или кални пътеки и ще продължи да работи, поддържайки ви свързани.



Началният екран на телефона с операционна система Android има програмируем раздел за външните условия, който разрешава бърз достъп до метеорологична информация и данни от датчиците на устройството. Full HD дисплеят работи на ярка слънчева светлина и може да бъде употребен с ръкавици или мокри пръсти. Той е изцяло съчетаем и с всички автомобилни приложения на Land Rover.


Джо Синклер, Директор „ Брандирани артикули и лицензиране “, Jaguar Land Rover, сподели: „ Това е смарт телефонът, който всички желаеме да притежаваме - съвършена композиция сред дизайн и функционалност, която въплъщава ДНК-то на Land Rover и разрешава на клиентите да стоят на открито по-дълго и да имат увереността да стигат по-далеч.


Налични са и други пакети с хардуер за Land Rover Explore, в това число огромна спомагателна батерия с потенциал 4370 mAh и универсална стойка за велосипед.

Land Rover Explore ще бъде стартиран с пакет Adventure, осигурявайки мобилна GPS функционалност на смарт телефона непосредствено от кутията с целесъобразна цена на дребно от 1269 лева Той ще бъде наличен за поръчки от 26 април 2018 на www.landroverexplore.com и при определени търговци, в това число Cotswold Outdoor и Snow + Rock във Англия, Sporthaus Schuster в Германия и AS Adventure в Белгия.

Land Rover Explore ще бъде показан на Световния мобилен конгрес (щанд CS78) от 26 февруари до 1 март 2018 година и по-късно на Автомобилния салон в Женева през март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР