Новият министър на околната среда Борислав Сандов е известен със

...
Новият министър на околната среда Борислав Сандов е известен със
Коментари Харесай

Писмо от Испания: Боби Сандов дойде с голяма торба марихуана

Новият министър на околната среда Борислав Сандов е прочут със пристрастеността си към по този начин наречената „ лека дрога “. Самият той е споделял фотоси по какъв начин пуши марихуана и неведнъж е казвал, че е време страната ни да се отвори към легализирането на марихуаната.

Според хора, които са били очевидци на любовта на Сандов към пушенето на джоинт, то напълно не завършва с една цигара. Ето и какво описват те за случилото се на фестивал през 2018 година:

„ Бях доброволец на фестивала „ Беглика “ през 2018-та година. Там се срещнах с Боби Сандов, който беше уредник на фестивала. Още преди да стартира самия фестивал, Боби Сандов пристигна с огромна торба марихуана. „ Това е фестивалния коз “, сподели той на всички, които бяха в организацията. След това неведнъж свиваше марихуана и черпеше всички доброволци и посетители наред. Една вечер беше толкоз напушен, само че също и пийнал, че заспа на стола си, до момента в който пушеше и малко по-късно падна в огъня на фестивала. Повече от седмица обикаля фестивала с превързани ръце, задачите обгорели от рухването в огъня. Дойде уикенда, имаше много хора на събитието, а Боби Сандов още един път се напи, напуши и падна в огъня, този път с пострадвания и по лицето. Различни другари ми споделиха, че са вземали с него псилоцибни гъби и капки ЛСД. На девойки това им харесваше. "

Припомняме, че напълно неотдавна изданието на Иво Прокопиев - „ Капитал “, с което Сандов е в отлични връзки написа обстоен материал за „ изгодата “ от психотропните гъби, които може би Сандов е опитвал.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР