Новият месец вече идва, но освен пролет и слънце носи

...
Новият месец вече идва, но освен пролет и слънце носи
Коментари Харесай

Пазете се! Ето кои са шестте най-опасни дни през март!

Новият месец към този момент идва, само че с изключение на пролет и слънце носи и проблеми. Този март може да се назова месец на съединенията. До девет пъти ще се следи рисков аспект сред разнообразни планети, седем от които ще доведат до сериозна дестабилизация на енергийната конюнктура. Във всички тези дни се пробвайте да бъдете по-внимателни и внимателни, с цел да избегнете оптимално проблемите.

Ето кои дни през март тази година могат да се смятат за рискови и неподходящи съгласно астролозите:

2 март – Меркурий в съвпад със Сатурн

Съвпадът е рисков аспект, който ни носи доста проблеми, без значение какви планети вземат участие в него. Меркурий и Сатурн ще съумеят да намерят някакъв компромис, само че денят въпреки всичко ще бъде неподходящ. Очакват ни липса на сила и проблеми с мотивацията. Не очаквайте хората да бъдат почтени и открити с вас в този ден. Разчитайте единствено на себе си, написа edna.bg.

5 март – Слънцето в съвпад с Юпитер

Вторият рисков съюз ще се случи на петия ден от месеца. Слънцето и Юпитер ще обединят напъните си, с цел да ни принудят да изхвърлим отрицателната сила, насъбрана за дълго време, в космоса. На 5 март е по-добре да изхвърлите страстите си във фитнеса, а не на работа или вкъщи. Внимавайте с думите си.

6 март – Най-опасният ден през март

6-ти ден от този месец може да се смята за най-опасния. Венера ще направи своя преход в знака на Водолей, заради което ще загуби доста сила. Заедно с него ще загубим и част от силата и ентусиазма си. Този преход ще ни донесе доста нови неща в разнообразни сфери на живота. 6 март няма да бъде белязан с нищо позитивно.

10 март – Меркурий навлиза в Риби

Преминаването на планета в този знак ще ни донесе доста проблеми, изключително в деня на прехода на 10-ти. Специалистите в региона на астрология та поучават в този ден и през идващите няколко седмици да избягвате песимистични мисли и другарство с хора, които ви предизвикат към негативизъм. Това ще ви помогне да останете продуктивни и да не загубите шанса си. На 10 март се пробвайте да не си спомняте предишното и да не се занимавате с интроспекция.

13 март – Слънцето в съвпад с Нептун

Това ще бъде ден на илюзии, неистини, превземки и двуличие. Много хора ще желаят да реализират триумф по всички вероятни способи. За някои измамата и лъжата ще бъдат желаните способи. Не се стремете да бъдете като тези хора, тъй като ще би трябвало да отговаряте за осъществените дейности в този ден.

21 март – Меркурий в съвпад с Юпитер

Малките и огромните планети ще доведат до същински безпорядък в живота ни. В този ден безусловно всичко може да се обърка. Важни срещи и каузи ще се провалят, хората ще спрат да извършват обещанията си. Ще би трябвало да разчитате единствено на себе си.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР