Новият мениджър на Тотнъм Антонио Конте заяви днес, че е

...
Новият мениджър на Тотнъм Антонио Конте заяви днес, че е
Коментари Харесай

Антонио Конте е уверен, че Хари Кейн ще вкара още много голове до края на сезона

Новият управител на Тотнъм Антонио Конте съобщи през днешния ден, че е убеден в голмайсторските благоприятни условия на Хари Кейн и чака той да вкара още доста голове, макар че от началото на сезона е поразил мрежите един-единствен път.

Представянето на Хари Кейн се усъвършенства и предходната седмица откри доказателство при втората поредна победа- 2:0 вкъщи над Бренфорд, която ги изкачи на 6-о място във Висшата лига. И освен на Кейн, само че и на целия тим представянето наподобява много по-солидно.

Но все пак, разочарованието остава от пропуща на капитана на Англия самичък против вратаря в тази среща, като единственото попадение в шампионата досега остава за 3:2 над Нюкасъл като посетител през октомври.

Но Конте не се колебае, когато би трябвало да отбрани Хари Кейн, голмайстор за предишния сезон и е удовлетворен от работата му във всички шампионати.

"На първо място желая да кажа, че Кейн е благополучен, в случай че победим и все пак той не е вкарал гол. Защото Тотнъм е преди всичко за нас, както и за Хари, съобщи Антонио Конте на конференция преди неделното посещение на Норич.

"Както споделих и през вчерашния ден, последният мач на Хари беше доста добър. Той взе участие в обстановка, в която ние отбелязахме и също имаше опция да се разпише. Много е значимо да имаме положения за гол и да се пoдобряваме в този аспект на играта.

Сигурен съм, че Хари Кейн ще вкара още доста голове до края на шампионата. Сигурен съм, че най-малкото ще повтори положителното си показване против Брентфорд против всеки различен тим, против който ще играем ", добави италианският експерт.

"Шпорите " може да се придвижат и в топ 4 този уикенд, в случай че резултатите на съперниците им се развият в тяхна изгода. Конте пък има съвсем най-хубавото за визитата на новобранеца Норич като се изключи контузените аржентинци Кристиан Ромеро и Джовани Ло Селсо. Шанс може да получи бранителя Джо Родън, който напоследък впечатлява треньора.

"Джо е футболист, който ми демонстрира в действителност страхотна ангажираност, воля и предпочитание да се учи и да се усъвършенства. И това е доста добре. Наистина доста добър образец за останалите футболисти. Той е едно безшумно момче, което единствено работи, работи тъй като желае да се усъвършенства. Доволен съм от това, което демонстрира на тренировките ".

Тотнъм отива в Норич след четири следващи мача без проваляне, а канарчетата са с нов управител, откакто Дийн Смит беше назначен на мястото на уволнения Даниъл Фарке.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР