Новият мениджър на Тотнъм Ангелос Постекоглу направи неофициален дебют. За

...
Новият мениджър на Тотнъм Ангелос Постекоглу направи неофициален дебют. За
Коментари Харесай

Постекоглу започна със загуба начело на Тотнъм

Новият управител на Тотнъм Ангелос Постекоглу направи всекидневен дебют. За негово страдание обаче той се оказа несполучлив, защото " шпорите " изгубиха с 2:3 от Уест Хям в контрола, която се игра в австралийския град Пърт.

Двата британски клуба направиха открит дуел, който зарадва феновете, а измежду титулярите за Тотнъм бяха новите попълнения Джеймс Мадисън, Манор Соломон и Гулиелмо Викарио.

Резултатът обаче бе открит от друго ново попълнение - Дани Ингс. Нападателят на Уест Хям се разписа от близка отдалеченост след центриране от десния фланг в 18-ата минута.

Пет минути по-късно юношата на " чуковете " Дивин Мубама вкара втори гол за Уест Хям. Той скочи най-високо при центриране от корнер от левия фланг и с глава простреля Викарио за повторно.

На почивката Постекоглу смени всички 11 играчи в състава на Тотнъм и това освежи играта на " шпорите ". 

Джовани Ло Селсо понижи в 68-мата минута с мощен удар с левия крайник от към осем метра, възползвайки се от асистенция на Иван Перишич.

Отново Перишич асистира и за втория гол на отбора си три минути по-късно, когато прецизен за 2:2 бе Дестини Удоджи. Бившият състезател на Удинезе засече с глава центриране на близката греда от корнер и не остави шансове на вратаря на Уест Хям Лукаш Фабиански.

" Чуковете ", които при започване на юни завоюваха Лигата на конференциите, обаче съумяха да стигнат до успеха. В 78-мата минута Джанлука Скамака се измъкна зад тила на защитата на Тотнъм и с удар с десния крайник оформи крайното 3:2.

За Уест Хям контролата бе трета от началото на лятната подготовка, като футболистите на Дейвид Мойс записаха и трета победа. Предишните две бяха над Боръм Ууд с 4:1 и над Пърт Глори с 6:2.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР