Новият мениджър на Саутхамптън няма да бъде Джеси Марш. Американецът,

...
Новият мениджър на Саутхамптън няма да бъде Джеси Марш. Американецът,
Коментари Харесай

Джеси Марш и Саутхамптън се разминаха в последния момент

Новият управител на Саутхамптън няма да бъде Джеси Марш. Американецът, който доскоро повече от седмица бе уволнен от Лийдс, бе спряган за любимец за поста, като през вчерашния ден информациите бяха, че е въпрос на часове той да бъде назначен. Днес обаче Марш е провел нови диалози с управлението, по време на които двете страни са се разминали. Според " Скай спортс " главната причина за това е била срокът на договора. Освен това самият Марш не е бил изцяло уверен, че планът Саутхамптън, е най-подходящият за него в този стадий от кариерата му.

Днешните диалози са траяли няколко часа, само че в последна сметка двете страни не са постигнали сделка и са приели, че с това договарянията завършват.

Саутхамптън уволни Нейтън Джоунс в неделя. За поста са спрягани Уейн Рууни, Стивън Джерард, Франк Лампард и Иван Юрич. Все още не е ясно към кого ще се насочи в този момент управлението на " светците ".
 Рууни, Джерард и Лампард в борба за овакантената позиция в Саутхамптън Рууни, Джерард и Лампард в борба за овакантената позиция в Саутхамптън
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР